OBS-el digitalizált tartamakat hogyan lehet úgy átkonvertálni, hogy felismerje egy DVD lejátszó? Pendrive-ról szeretném lejátszani.
Előző napokban próbálkoztam hasonlóval, átkomvertaltam AVI-ba, nem ment.
Akkor megnéztem a konvertálási részletbeállításokat, stb. és ott megpróbáltam a videó kódolását beállítani DivX-re az Audio kódolását meg MP3-ba, mert általában ezt szokta vinni a pendrive, és akkor sem indult el.
Akkor megpróbáltam VOB-ba is átkonvertálni, mert azt is szokta vinni, de azt sem vitte. Az egyik barátomnak vitte VOB-ba.
Nektek van valami ötletetek?
De a kódolás az már jó, csak még nem tudom pontosan, hogy ugye az ac3 hangsáv az jó, de az mpeg2-höz avi konténer vagy vob konténer kell
?
/50
Tehát az audió frekvencia az ne 48Hz legyen, hanem 24Hz.
A videó felbontása akkor lehet talán egy picivel kisebb, de nem sokkal, mert akkor gyatra lesz a minősége.
Átkódoltam a hangot mp3-ba így sem viszi?
data.hu/get/13639434/sample6edit.avi
53/
Nem az audio hanem a kép frekvencia.
/52
Egyszer nekem felismerte a VOB-ot, de az a barátom által konvertált videó, ami egy fényképezőgéppel lett felvéve, tehát annak valószínűleg olyan volt a kódolása, ami megfelel a lejátszó követelményeinek.
Egyébként legtöbb esetben inkább az AVI-val kéne, mert amikor annak idején néztem pendrive-ról filmeket meg sorozatokat, amiket torrenten letöltöttem MKV-ban, azt AVI-ba csak úgy simán átkonvertáltam és elindította, így másoltam én filmeket.
/55
Értem.
Vagy ezeket viszi?
xvid 25 fps mp3 hanggal:
data.hu/get/13639439/sample6_edit2.avi
xvid 25 fps ac3 hanggal:
data.hu/get/13639440/sample6_edit3.avi
Letöltöm mindegyiket és kipróbálom.
/54: Nem engedte letölteni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!