Egy set top box által felvett műsort (TS formátumú), hogy tudnám átkonvertálni úgy hogy egy sima egyszerű DVD lejátszó tudná kezelni?
Próbáltam átkonvertálni .avi formátumban(xvid és mpeg2-es kódolással is) de hiába nem ismeri fel. Más avi formátumú filmet gond nélkül lejátszik.
Mit kéne csinálni, hol lehet a probléma?
Milyen STB-ről van szó?
Kódolt vagy kódolatlan adást veszel fel?
Sajnos az újabb STB-k a kódolt adásokról készített felvételeket saját kóddal látják el, mely megakadályozza, hogy más készüléken játszd le.
Amiko 8260+
Nem kódolt, mert kódolatlan csatornáról felvett műsorról van szó.
A számítógépen gond nélkül le tudom játszani, csak a dvd lejátszón nem.
Használd a Freemake video konvertert ingyenes és nagyon jó kis progi nekem pl. a TV nem játszott egy sorozatbók 2 évadot mert más volt a codec alatta simán másik codec-et tettem alá a beállítási lehetőségekben és most simán működik több mint 2 éve használom.
A linket nem tudom bemásolni mer nyarvognak érte pedig "free" a program még a nevében is benne van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!