OBS-el digitalizált tartamakat hogyan lehet úgy átkonvertálni, hogy felismerje egy DVD lejátszó? Pendrive-ról szeretném lejátszani.
Előző napokban próbálkoztam hasonlóval, átkomvertaltam AVI-ba, nem ment.
Akkor megnéztem a konvertálási részletbeállításokat, stb. és ott megpróbáltam a videó kódolását beállítani DivX-re az Audio kódolását meg MP3-ba, mert általában ezt szokta vinni a pendrive, és akkor sem indult el.
Akkor megpróbáltam VOB-ba is átkonvertálni, mert azt is szokta vinni, de azt sem vitte. Az egyik barátomnak vitte VOB-ba.
Nektek van valami ötletetek?
De itt semmit nem ír a divx verzióról például. Nem mindegy, hogy divx 3 vagy 4 vagy 5, nem tudom hol tartanak most, lehet már 10 is van, meg van divx pro.
Felbontást sem látni: alapértelmezett. Gondolom az azt jelenti, hogy ugyanaz, mint a forrásfájlé, amit még mindig nem tudunk, mert nem árultad el, gondolom 1920x1080-ba vettél fel valamit OBS-el. FullHD divx-et nemigen fog a dvd-lejátszó lejátszani.
FPS-ről sem esett még szó, ha az is vagy 60, akkor az sem fog menni, azt is be kell állítani.
Mondom, kezdd, azzal, hogy megnézed az OBS által készített fájlt a mediainfóval.
Ezek most melyik fájlról vannak? Ezeket az OBS csinálta vagy már te? Ezek AVC kodekkel vannak tömörítve, ezt a dvd nem fogja vinni.
720x544 25 fps, ezekkel nincs gond, ezek lehetnek ugyanennyik divx-ben is. Állítsd divx 4-re vagy 5-re, quantálást 2-re vagy ha kisebb fájlméretet akarsz, akkor 4-re.
A hang is AAC, a dvd azt sem fogja vinni, azt állíthatod mp3-ra, de ne 320 kb/s legyen, mert lehet az is sok lenne, legyen 128 vagy max 192.
Ezeket az OBS csinálta, MP4 kiterjesztésben vesz fel.
a beállítási menüben nem volt konkrétan, hogy divx 4, vagy 5 stb.
a hangnál volt mp3 lehetőség, illetve talán még a kb/s-t is ki lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!