Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Media Markt-ban miért nem...

A Media Markt-ban miért nem állítják ki már a konzolokat, hogy ki lehessen őket próbálni?

Figyelt kérdés
Régen ki lehetett, de most már nem lehet.

2023. febr. 16. 07:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos rossz tapasztalataik vannak. El tudom képzelni, kik jártak be, mennyi időt töltöttek ott, és hányan vettek konzolt közülük.
2023. febr. 16. 07:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Én arra gondoltam, hogy az új konzolok nagyon drágák (Xbox One X, PS5) és ha valaki leverné
2023. febr. 16. 08:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgoztam ott, nem próbáltam ki őket régebben, de nem hiszem, hogy erről lenne szó, talán oda is voltak rögzítve, és azok is drágák voltak.
2023. febr. 16. 08:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Régen a PS4 egy műanyag dobozban volt. De ahogy most láttam átvan rendezve a Media Markt
2023. febr. 16. 08:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Akkor kérdezd meg tőlük pl. a Facebookon.
2023. febr. 16. 09:03
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező... amit a boltban látsz termékeket kirakva a polcokra az szerinted hogyan került oda?

Az üzlet megvásárolta őket. Benne áll a pénzük. Ráadásul azt a terméket amit kiállítanak már nem feltétlenül tudják újként eladni, csak értékcsökkentve. (Mondjuk pont a MM simán eladja újként azt is ami hetekig ki volt téve és be volt kapcsolva, de mind1 :D)

Most gondolj bele ha minden MM-ben kiraknak 1 PS-t az mennyibe kerül a MM-nek? Ha minden üzletükbe csak egy 200k-s konzolt tesznek ki az is 7.000.000 forint. Azért hogy te mehess tapogatni, meg játszani ingyen. És ez csak egyetlen konzol! Számolj utána legközelebb hogy hány millió forint értékű áru van kitéve egy adott üzletben!

Emellett ott az áram is amit elfogyasztanak ezek a cuccok. Egy konzol kb 150W-ot fogyaszthat átlagban, plusz a tv amire rá van kötve, legyen 200W a kettő együtt. Az 10 órás nyitvatartás alatt 2kWh egyetlen üzletben egyetlen konzol esetében. 35 üzletben 70kWh naponta, 300 napos nyitvatartási idővel számolva az 21ezer kWh évente. Mivel ezeknek az üzleteknek nem jár rezsicsökkentés, ezért ez a fogyasztás kb 5-6 millió forint évente.

13-14 millió forintba kerül az hogy minden üzletben kint legyen egy konzol cak azért hogy te be tudj menni játszogatni ha úgy tartja kedved. Ha kettőt raknak ki, akkor ezt szorozd meg kettővel... meg még megy üzlet mérettől függően 10-40 tv, meg a hifik meg házimozik, meg a kutyafüle is be van kapcsolva. És ki is kell világítani a boltot hogy a jobbágy lássa is a termékeket.

Van még kérdés? :D

2023. febr. 16. 09:48
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem promózza a sony a termékeit
2023. febr. 16. 09:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

A one x nem új.

Amúgy nem teljesen értem mit akarsz kipróbálni rajta. Ami játékot kiadnak rá az fog futni simán.

2023. febr. 16. 10:12
 9/14 A kérdező kommentje:
Csak érdeklődtem, én is Pl megnéznék egy PS5 kontrollert a kezemben, megnézni, hogy milyen. Azért szerintem jobb, ha valamit ki tudsz próbálni mielőtt megveszed 🤔
2023. febr. 16. 10:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Passz, mi a megjelenéskor fogtuk és vettünk egy konzolt. Nem csalódtunk.

Ha csak a kontrollert akarod tapizni akkor nincs ismerősöd akinek van?

2023. febr. 16. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!