A DVD lejátszó csatlakoztatható DVD felvevőhöz?
Figyelt kérdés
Régebben, mikor VHS-eztem, akkor a videómagnóval volt összekötve a lejátszó, így másoltam magamnak VHS-re filmeket, de most áttértem a DVD-re, hogy kedvenc műsoraimat rögzítsem.
OBS-el digitalizált kis felbontású és AVI-ba konvertált fájlokat elméletileg el kellene indítania a lejátszónak pedrive-ról.
Igaz az állításom?
2023. febr. 14. 06:58
21/27 anonim válasza:
De most úgy látszik jó a képminőség, csak régebben volt vele gondom, de lehetséges hogy inkább az én számítógépemmel volt a gond.
A lényeg az, hogy ezzel lehet felvenni telekom tv box-ról.
22/27 A kérdező kommentje:
A gép teljesítménye is rengeteget befolyásol, de ez a felvétel fenomenális. :)
Veszek egyet, ez nagyon király lesz! :)
2023. febr. 15. 13:48
23/27 A kérdező kommentje:
Ezzel bármit rögzíthetek, bárhogyan, bárhonnan. :)
2023. febr. 15. 13:50
24/27 A kérdező kommentje:
Persze, ami HDMI-vel rendelkezik.
2023. febr. 15. 13:50
25/27 anonim válasza:
Aztán ne felejtsd el feltenni ncore-ra hogy mások is élvezhessék hosszú munkád gyümölcsét.
26/27 A kérdező kommentje:
Akkor a T-Home feljelentene. XD
2023. febr. 15. 16:21
27/27 A kérdező kommentje:
Így is védett műsorszórást rögzítek.
2023. febr. 15. 16:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!