Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hitachi tv hdmi csatlakozója...

Hitachi tv hdmi csatlakozója csak az asztali számítógépet és az upc-vodafone boxot ismeri fel.NINCS JEL.Bármi mást nem ( dvd lejátszó több márka és típus , flip (telekom) setbox ) .Már mindent kipróbáltam másik kábelt is ,tv beállítások.Van megoldás?

Figyelt kérdés
Másik kábel sem hozott eredményt , a szervízben még nem hallottak ilyen hibáról

2021. dec. 13. 11:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem támogatja a HDCP-t. Az egy másoládvédelem, hogy ne tudd átmásolni a filmeket, a DVD, BD lejátszók és a Telekomos STB is használja. A számítógép nem, illetve ezek szerint a Vodás box se, ezek azért működnek.
2021. dec. 13. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:
hdmi splitter megoldás erre ?
2021. dec. 13. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem, HDCP eltávolító kütyü a megoldás, de ez olyan szürkezóna, mint a VHS korszakban a képstabilizátor, ami levette a Macrovision másolásvédelmet, így tudtad másolni vele a műsoros kazettákat. Bár eredeti célja a képminőség javítása volt, nem titkolt funkciója volt a másolás elősegítése. Ugyan ez a helyzet most a HDCP-vel, eredeti funkciója a kütyünek, hogy régi tévékkel, monitorokkal is működjenek az eszközök, valójában másolásra is használhatók, így nem igazán szeretik.
2021. dec. 13. 12:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor az összes tvben benne van ez a cucc ?Mit lehet tenni? Nem hiazem hogy másnak nincs hasonló problémája
2021. dec. 14. 07:44
 5/10 greeen válasza:
Szia. Milyen a TV pontos típusa? 5350-es???Ha igen, akkor hasonló problémám nekem is volt de úgy tűnik lett rá megoldás.
2021. dec. 22. 13:14
 6/10 A kérdező kommentje:
32HE3000
2021. dec. 23. 10:08
 7/10 greeen válasza:
Hát ez egy minimalistább típus mint amit beírtam de én a következőpt tudom ajánlani. Dvd lejátszók esetében próbálj minél rövidebb hdmi kábelt használni és 2.0 -ás legyen a hdmi kábel mindenképpen. Ha van a tévének egy gyári beállítások visszaállítása stb akkor azt indítd el rajta újra, és közben legyen rákötve a dvd. Telekom Smart box esetében hitachinál a fő probléma az hogy az felskálázza a felbontást a lehető legmagassabbra. A Smartboxon belül, a te esetedben setboxnál ha van olyan valahol a beállításokban hogy képbeállítás, akkor azt állítsad be fix 720p-re vagyis hd-ra.Esetleg másik tévén ha a hitachinál kép sincs. Esélyesen ha ez sikerül, akkor lesz kép a tévén. Remélem nálad működik ez a lehetőség...
2021. dec. 23. 20:08
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves green !Köszönönöm szépen hogy írtál!A conrad-ban vettem egy splittert de az se oldotta meg. Végig zongoráztam mindent amit írtál sajnos egyik sem hozott eredményt. Amíg upcés voltam ott azért nem volt gond mert az ő boxukat felismerte utána média kártyával volt használva.Már eladnám a készüléket de nem kell senkinek pedig 2025.ig garis.Mondjuk sajálnám mert az usbén keresztüli média lejátszás nagyon komoly kép és hang minőséget biztosít.
2021. dec. 24. 10:18
 9/10 greeen válasza:

Igen ez nagyon bosszantó. egyébként a neten letölthető magyar nyelvű használati utasításban ki is tér erre a tv a HDMI résznél. Mégpedig ezzel a megjegyzéssel... "HDMI jel kompatibilitás...Néhány esetben a TV-készüléken a jel nem jelenik

meg megfelelően. A problémát az okozhatja, hogy a

szabványok eltérnek a forrás berendezéstől (DVD, Set-

top box stb.). Ha ilyen hibát észlel, lépjen kapcsolatba a

viszonteladóval és a forrás berendezés gyártójával is" ...Szóval ez egy vicc :(

2021. dec. 25. 12:41
 10/10 deakzoltan791211 válasza:
sziasztok! tegnap vettem a Vodafontól tvt : hitachi 55hak5350 uhd android smart tv 139cm. hdmi nem kompatibilis a FLIP (telekom) boxal. 3kábellel is próbáltam,ugyanaz a hiba. x-box 360-al,Hdmi-n zavartalanul működik. 5let,segitség.okosság, megoldás?
2023. máj. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!