Hátrány lehet, hogy Playstation kontrollereknek akkumulátorjuk van?
Első dolgom volt akksit venni az xbox kontrollerhez, számomra pl érthetetlen hogy ki a fene akar elemekkel vacakolni.
Nekem előny ha valami akksis, nem elemes.
nem, nem hátrány. egyébként usb kábelre dugva, töltés közben is működik, ugyanezt a xbox one biztosan nem tudja, a seriesről meg nem tudom megy e kábellel (még boxos haverom sem tudta) szóval boxon elem nélkül nem játszol, psn igen.
nem megy tönkre az akkumulátor, előbb kezd driftelni.
Három hátránya van a beépített akkunak:
1, Ha nem használod akkor tönkremegy.
2, Átlag felhasználóként valószínűleg nem tudod kicserélni (vagy azért mert annyira bonyolult vagy mert nem lesz hozzá pótalkatrész).
3, A költség hatékonyság érdekében tuti egy viszonylag kis teljesítményűt pakolnak bele.
Ez gyakorlatilag a PS kontrollereknél mind megvan. Olyan max 6 órát mondanak rájuk ha be van kapcsolva minden funkció, az újabb "pro" kontrollereknél ez kevesebb(!). Cserébe a dobozból kivéve kényelmesebb és mivel a mai kontrollerek átlagban 1-2 év alatt amúgy is tönkremennek ezért nincs nagy felháborodás.
Csak hogy fair legyen, lássok az elemest:
Előny: olyat teszel bele amilyet akarsz, ha elfárad csak cseréled, ha nem használod akkor sem megy tönkre.
Hátrány: használattól függően, gyakran kell cserélned manuálisan (olyan 40 órát bírnak jobb elemekkel). Ha elfelejted tölteni akkor idegesítő (bár USB kábellel lehet nyomni).
Ugyan az Xboxhoz is kapható akkupakk ami hasonlóan viselkedik mint a PSes (tölthető a gépről), de ezeknek ugyanaz a hátránya is, szánalmasan kicsi a teljesítményük. Egy ilyen akkupakkban két ~900mAH akku van. Külön meg vehetsz két 1900mAHeset amivel aztán nem gond ha a szántóföldön rezegve csapatsz Forzában egész nap.
1, Nem igaz. Én a PS3-mat az elmúlt 5 évben alig használtam, 3 kontroller is van hozzá, egyiknek sincs baja.
2, Nem igaz. Kicsavarni kb 6 db csillagcsavart meg lehúzni egy csatlakozót nem egy agysebészet. Most hirtelen rákerestem, még PS3 kontrollerhez is találtam több magyar oldalon akkumulátort.
3, Ez sem igaz. Nem 6 órát bír ki. Az hogy meg 1-2 év az élettartama, már az abszurd humor kategória.
#8 onnan indul az egész levezetésed hogy tönkremegy az akksi
hát, el kell keseritselek, nem megy tönkre
tölteni az viszonylag hamar kell, ez igaz, de az mehet játék közben is
vs
boxom haverom nem egyszer keresgélte az akkus elemeit, egyáltalán hova lett, illetve fel van e töltve
szóval macera, odafigyelést igényel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!