Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hátrány lehet, hogy Playstatio...

Hátrány lehet, hogy Playstation kontrollereknek akkumulátorjuk van?

Figyelt kérdés
Mármint, ha bedoglik az akku, akkor újat kell venni, míg az Xboxnál veszel tolthetos elemet és csak cseréled

2023. febr. 12. 17:00
1 2
 1/19 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
100%
lehet akkut venni hozza, lehet nehezebb de kicserelheto tehat, amugypedig ha nem hulladek akku a gyari akkor 10evig is ki kell huznia, az meg nem eleg?
2023. febr. 12. 17:31
 2/19 anonim ***** válasza:
10%
Melyik xboxnak volt elemes a kontrollerje? A 360-nak…. Már 10 éve beépített akku van abban is…
2023. febr. 12. 17:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Simán lehet cserélni az akkut, nem kell kidobni az egész kontrollert. A PS3 joynál kb 6 éves korában kezdtem el érezni, hogy hamarabb merül, de még mindig használható, pedig már több, mint 13 éves, csak gyakrabban kell tölteni. Szóval egyáltalán nem hátrány.
2023. febr. 12. 18:06
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
#2 Max ha veszel hozzá akkupakkot akkor lesz benne ,de még az ONE illetve a Series X/S kontorollere is eredetileg 2 ceruzaelemmel megy.
2023. febr. 12. 18:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Első dolgom volt akksit venni az xbox kontrollerhez, számomra pl érthetetlen hogy ki a fene akar elemekkel vacakolni.

Nekem előny ha valami akksis, nem elemes.

2023. febr. 13. 14:00
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

nem, nem hátrány. egyébként usb kábelre dugva, töltés közben is működik, ugyanezt a xbox one biztosan nem tudja, a seriesről meg nem tudom megy e kábellel (még boxos haverom sem tudta) szóval boxon elem nélkül nem játszol, psn igen.

nem megy tönkre az akkumulátor, előbb kezd driftelni.

2023. febr. 13. 14:32
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#2 a series is elemes
2023. febr. 13. 14:33
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

Három hátránya van a beépített akkunak:

1, Ha nem használod akkor tönkremegy.

2, Átlag felhasználóként valószínűleg nem tudod kicserélni (vagy azért mert annyira bonyolult vagy mert nem lesz hozzá pótalkatrész).

3, A költség hatékonyság érdekében tuti egy viszonylag kis teljesítményűt pakolnak bele.

Ez gyakorlatilag a PS kontrollereknél mind megvan. Olyan max 6 órát mondanak rájuk ha be van kapcsolva minden funkció, az újabb "pro" kontrollereknél ez kevesebb(!). Cserébe a dobozból kivéve kényelmesebb és mivel a mai kontrollerek átlagban 1-2 év alatt amúgy is tönkremennek ezért nincs nagy felháborodás.

Csak hogy fair legyen, lássok az elemest:

Előny: olyat teszel bele amilyet akarsz, ha elfárad csak cseréled, ha nem használod akkor sem megy tönkre.

Hátrány: használattól függően, gyakran kell cserélned manuálisan (olyan 40 órát bírnak jobb elemekkel). Ha elfelejted tölteni akkor idegesítő (bár USB kábellel lehet nyomni).

Ugyan az Xboxhoz is kapható akkupakk ami hasonlóan viselkedik mint a PSes (tölthető a gépről), de ezeknek ugyanaz a hátránya is, szánalmasan kicsi a teljesítményük. Egy ilyen akkupakkban két ~900mAH akku van. Külön meg vehetsz két 1900mAHeset amivel aztán nem gond ha a szántóföldön rezegve csapatsz Forzában egész nap.

2023. febr. 13. 15:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

1, Nem igaz. Én a PS3-mat az elmúlt 5 évben alig használtam, 3 kontroller is van hozzá, egyiknek sincs baja.

2, Nem igaz. Kicsavarni kb 6 db csillagcsavart meg lehúzni egy csatlakozót nem egy agysebészet. Most hirtelen rákerestem, még PS3 kontrollerhez is találtam több magyar oldalon akkumulátort.

3, Ez sem igaz. Nem 6 órát bír ki. Az hogy meg 1-2 év az élettartama, már az abszurd humor kategória.

2023. febr. 13. 22:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

#8 onnan indul az egész levezetésed hogy tönkremegy az akksi

hát, el kell keseritselek, nem megy tönkre

tölteni az viszonylag hamar kell, ez igaz, de az mehet játék közben is

vs

boxom haverom nem egyszer keresgélte az akkus elemeit, egyáltalán hova lett, illetve fel van e töltve

szóval macera, odafigyelést igényel

2023. febr. 14. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!