Valóban lehet csalni a mai lejátszókkal, kontrollerekkel?
Figyelt kérdés
Terjed a hír, miszerint sok dj már úgy lép fel koncerteken, hogy szimplán be van állítva neki minden a lejátszón, fel van neki véve a szet, csak bohóckodik. Ez tényleg lehetséges?2021. dec. 26. 20:54
3/13 anonim válasza:
Simán elképzelhető. Technika megvan erre. Aki meg ért is hozzá rendesen az simán betudja állítani úgy hogy felvétel alapján menjen minden ahogyan annak kell mennie.
4/13 anonim válasza:
Én azt hittem, hogy ez köztudott.
Sok DJ van aki csak "megszerkeszti" a zenét otthon, aztán lejátsza a népnek. Ugrál kicsit mikrofonnal a kezében, buzdítja az embereket és meggazdagodik.
Nem értem ezért miért fizetne bárki is pénzt, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek.
5/13 anonim válasza:
Az egész DJ szakma maga egy pankráció. Persze, hogy előre elkészített mixet raknak be és csak ugrálnak hozzá.
7/13 anonim válasza:
Ezt nem tudom... de múltkor a DJ-t hárman vittük ki levegőzni, mert annyira csatak részeg volt. De a blui ment tovább :D
8/13 anonim válasza:
A céges bulinkon Demjén volt a sztárvendég, de a playback CD ugrott a műsor felénél. Lekeverték gyorsan, bemondták hogy technikai hiba történt, de aki nem vak és süket, az láthatta hogy a művész a gázsiért nem sok hangot ad ki magából.
Ehhez képest a DJ-nek még tátogni sem kell.
9/13 anonim válasza:
Van, aki kénytelen konzervből dolgozni, van, aki a könnyebbség miatt vállalja, és van, aki szereti csinálni és sokat akar rögtönözni, és még neki is megy a konzerv valahol egy kinémított sávon, csak hogy legyen mihez nyúlni, ha esetleg beüt valami. Önbecsülés kérdése.
10/13 Salx Narval válasza:
Én is úgy vélem, hogy egyénfüggő és mindegyik saját belátása szerint választja meg mikor mit alkalmaz. Azét ez nem ördögtől való dolog bár meglátásom szerint aki nagy ebben a szakmában az sokat mutat magából és sokat is rögtönöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!