Spotify-on ingyenes verzióban be lehet azt állítani, hogy folyamatosan menjen a zene vagy az csak premiumban van?
Figyelt kérdés
Anyway megéri a Spotify premiumra beruházni?#Spotify #Folyamatos-zene
2023. jan. 24. 18:30
11/15 anonim válasza:
"Kérdésemre nem kaptam választ de azért köszönöm."
6: "Én nem állítottam be semmit és folyamatos a zene"
Akkor ez mi ha nem válasz?
12/15 A kérdező kommentje:
Jó rendben köszönöm szépen
2023. jan. 25. 17:57
13/15 Salx Narval válasza:
Én mondjuk azért nem fizetek elő semmire mert háttérzeneként hallgatom csak és ezt is mindig legálisan teszem. Ha van időm akkor CD-t, bakelitet és szalagokra felvett zenéimet hallgatom. Én megfizettem és megfizetem ma is rendesen a zenéim árát, csak más módon.:D
14/15 anonim válasza:
Senkit nem érdekel miért nem fizetsz elő!
15/15 Salx Narval válasza:
A hozzászólások között felmerült, hogy sajnáljuk rá a pénzt én csak erre reagáltam. Természetesen nem kell, hogy érdekeljen bárkit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!