NEM zúgó(!) hangfalak léteznek még egyáltalán? Bekapcsolás után egy halom hangfalam állandóan zúgott, a mostani MyAudio is amint bekapcsolom, folyamatosan hangosan zúg. Gépet is többször cseréltem, nem a számítógép-konfigokkal lesz itt a baj.
Léteznek. Ha az enyém zúgna (bármekkora mértékben is) kivágnám az biztos... :)
Mondjuk leírhattad volna miféle fajta. Aktív PC-s hangfal?
Húzd le róla a jelforrást (PC-be dugott kábelt ha PC-s hangfal).
Sehova ne legyen bedugva csak a tápellátást kapja meg.
Kapcsold be. Ha így nem zúg, akkor nem a hangfallal van a baj, hanem a kábelezéssel illetve jelforrással vagy a nálad adódó körülményekkel.
Köszi, rögtön leteszteltem ezek után kétszer is. Csak az áramellátást biztosító kábel maradt mindkét alkalommal.
Így is pontosan ugyanúgy zúg, mint a vásárlásának pillanatától.
Tehát a hang(os)falam eS Zé A eR. :(
(MyAudio MAD8100)
Akkor ez a valószínű.
De ha a "zúgás" alatt az 50/100Hz-es brummot kell érteni akkor valószínűleg könnyen javítható hibája van.
Ez engem is érdekelne. Egy SP-HF 3000A hangfalam van és ja az 50Hz-es brummot tolja folyamatosan.
Olvastam régebben egy elektrós fórumon, hogy valami földhurkot kéne megszüntetni. Assemtom mi az nemhogy még forrasztgassag is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!