A TV HDMI-je folyamatosan azt írja, hogy nincs jel?
Tegnap még úgy kapcsoltam ki, hogy jó volt, gond nélkül működött. Ma reggel akartam bekapcsolni a tvt, de azt írta nincs jel és ellenőrizze a kábelek és forráseszköz beállításit.
Én már kipróbáltam minden szart, kihúztam minden kábelt, vissza is dugtam de semmi. Amikor megmozgatom a HDMI kábeleket akkor néha eltűnik a képről a nincs jel mintha vissza akarna jönni, de nem jön vissza, hanem megint feldobja ugyanezt.
Mi lehet szerintetek a probléma?
Akkor kérj kölcsön, vegyél, vagy mittudomén.
Vagy a box-ot próbáld ki egy másik tv-vel, stb.
"Mi lehet szerintetek a probléma?"
Szerintem az a probléma, hogy azt sem tudjuk hogy a kábel másik végén milyen eszköz van, és az működik-e egyáltalán, mármint jelforrásként értve.
Mivel fixen nem mondható meg a probléma, így 2 dolgot próbálnék ki:
- másik kábel
- másik forrás
Másképp sajnos nem fog kiderülni.
Akkor ne próbáld ki, hanem vergődj a nem működő tévé előtt. Ha esetleg mégi úgy döntesz, hogy szeretnéd nézni, akkor menj, és vegyél egy másik kábelt. Vagy próbáld ki egy másik műsorforrással (tudom... az sincs), kérj kölcsön a szomszédtól egy próba erejéig egy másik kábelt és / vagy műsorforrást (tudom, szomszéd sincs...).
Legelőször azt döntsd el, megoldást keresel, vagy kifogást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!