A TV HDMI-je folyamatosan azt írja, hogy nincs jel?
Tegnap még úgy kapcsoltam ki, hogy jó volt, gond nélkül működött. Ma reggel akartam bekapcsolni a tvt, de azt írta nincs jel és ellenőrizze a kábelek és forráseszköz beállításit.
Én már kipróbáltam minden szart, kihúztam minden kábelt, vissza is dugtam de semmi. Amikor megmozgatom a HDMI kábeleket akkor néha eltűnik a képről a nincs jel mintha vissza akarna jönni, de nem jön vissza, hanem megint feldobja ugyanezt.
Mi lehet szerintetek a probléma?
De nagyon sok értelmes ember van, csak nem értem miért kell azon kiakadni, hogy nem adok jelet magamról?
Kipróbáltam amit írtatok, megcsináltam, kiderült nem a kábellel volt a probléma hanem a HDMI 1 forrás adta fel a szolgálatot ezért a kábelt át kellett rakni a HDMI2-be, köszönöm a segítséget de azért mert nem kommentálom az eseményeket, hogy csinálom és dolgozok rajta még nem jelenti azt, hogy vergődök magamba a tv előtt és egy életképtelen fsz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!