A Budapesti 89,5 MHz-n mikor lesz másik rádió? (Nem a Rádió 1)
"#127 és #129 Nem tudom."
Mi se tudjuk, hogy mi lesz majdnem tíz év múlva. Január óta ezt nem tudod elhinni.
"Nem fognak csak neked, a két szép szemedet 4K-s, UHD-s csatornát nyitni, mert egyrészt drága, másrészt a felhasználók jelentős többségének nincs igénye/eszköze rá."
#131 A 2031-ről beszélek.
Látom törölgetik a kommenteket, pedig KÉRDEZŐ KÉRDÉSÉT KÉNE TÖRÖLNI.
Nem tudom mi állhat annak hátterében, hogy KÉPTELEN FELFOGNI AZT, AMIT ÍRNAK NEKI.
Újra és újra felteszi ugyanazt, ha nem a "2031-es céldátummal kapcsolatosan", akkor a "meg fog -e szűnni", meg a "mi lesz majd a frekvenciákkal" és hasonló formában.
Képtelen MEGÉRTENI HOGY SENKI SE JÖVŐBELÁTÓ és azt se tudja felfogni amit javasolnak NEKI.
Arra vágyik ami nem lehetséges jelenleg és kérdezgeti: mi lesz a jövőben, valamint a régmúltra (2012) hivatkozik.
Miért nem a Best FM pályázott a Budapesti 89,5 MHz-re?
2012. 03. 07.-én még a legtöbb tévéadó 4:3 SD volt, ma meg 16:9 HD.
Akkor nem megyek világot járni ha 2032-ben is a Rádió 1 szól a Budapesti 89,5 MHz-n illetve egyetlen országos magánrádió (Retro Rádió) fog maradni.
2031. 05. 05.-én frekvenciát fog cserélni a Rádió 1 Budapesten?
Mikor lesz pályázat a "Retro féle" országos frekvenciacsomagra?
Mikor lesz ismét 2 országos magánrádió?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!