Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Akksis készüléket hogyan...

Akksis készüléket hogyan tudom átalakitani?

Figyelt kérdés

Van egy belső akksis laptopom, amiben szinte évente kell ilyen nejloncsomagos litium polimer akksit cserélni, mert felpuffasztja az egész házat, már tápegység is lett cserélve az se segitett, és mivel meguntam az állandó szivást vele, de mivel a géppel meg vagyok elégedve igy átalakitanám.

A probléma ott kezdődik, hogy belső akksi nélkül nem idnul töltőről sem, szóval ez valami "biztositék" lehet számára.

Az akksipack marha egyszerű 2 cella 4 vezeték, két piros két fekete, mivel villanyszerelő vagyok vágom hogy itt kb semmi komoly nem lehet. Csak ugye ez mikroelektronika nem épületvillanyszerelés.

Mit hogyan kössek, hogy csak simán menjen a dolog tápról?

Az igazság az, hogy akárhová is megyek mindenhol van áram, ha nincs, akkor meg csinálok :D

Ez lenne a szakmám is.

2023. jan. 10. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha a fázis tényleg bemegy a gépbe, akkor más megsütötte volna. Mérési hiba van! Próbalámpa, feszültségmérés, stb-vel ellenőrizd! A fázisceruza képes hamisságokra. De hát szakember vagy, neked nem kell mondanom!

Az akksikra jó lenne rámérni töltés közben is hogy mekkora feszkót kapnak az alaplaptól. Illerbe lemerült állapotban is meg kéne mérni a cellákat, hogy megddig engedi merülni.

2023. jan. 10. 21:30
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez kóbor áram, nem mérési hiba, nedves bőrön érezhetően csip!

Földelnem kell a tápot, mert rossz a nullázás a hálózaton, vagy az egész eph!

A telefontöltő usb-jét is megnéztem az is jelez!

Gyakorlatilag minden ami keskenydugóval megy be a konnektorba!

2023. jan. 10. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem hívj egy villanyszerelőt aki ért hozzá!
2023. jan. 10. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!