Van egy olyan mélynyomóm amiben piros/fekete audio kábel megy bele, hogyan tudnám ezt átalakitani?
Vegyél hozzá egy ilyet, erre pedig köthetsz aktív hangfalat.
Megoldható. Szétkapod az un. "Hifit", ami tudomásom szerint nem is tárgy, hanem egy fogalom, amit nehéz lenne szétszerelni, de tegyük fel, hogy gondolatolvasó vagyok és kitaláltam, miről beszélsz.
Megkeresed benne a sztereó végfokozatok bal-jobb bemenetét, azt szakszerűen kivezeted egy piros és fekete(?) csatlakozóra, szükség szerint DC-leválasztó, csatolókondenzátorokat is beépítve. Ez attól függ, hogy milyen kimeneti pontot találtál, leválasztott vagy nem.
Amennyiben feltételezzük, hogy a mélysugárzó a sztereó jelből elvégzi a többit, vagyis a monóra közösítést és magasvágást. Meg az is előfordulhat, hogy előerősítőt kell közbeiktatni, ha túl halk lenne.
"Megoldható. Szétkapod az un. "Hifit","
Ha még a kérdést sem tudja megfogalmazni, akkor szerinted mi történne a szétszedéssel?
Ellenjavallott a dolog.
"Ha még a kérdést sem tudja megfogalmazni, akkor szerinted mi történne a szétszedéssel?"
Szerinted komolyan gondoltam? Leírtam a szakmailag korrekt választ, mert épp ráértem és hobbiból írni támadt kedvem. Nálam ilyen elő szokott fordulni, csak úgy.
Nyilvános fórumokon a válaszokat mások is olvashatják, okulhatnak belőle, később kereshető, a Google is gyakran vezet errefelé, ha esetleg tapasztaltad.
Viszont az intelligenciához az is hozzátartozik, hogy egy kérdésből ki lehet olvasni további, nyilvánvaló dolgokat is. Szerintem ezt inkább neked kellett volna detektálni, logikusan gondolkodva: ha ezt így megírtam (meg a #3-at is, ha a névtelenség miatt nem is azonosítható), akkor talán lehet annyi sütnivalóm, hogy a te írásod valójában felesleges.
De mindegy egyébként...
# 8:
Írtam már a megfejtést: Fórumokon gyakori, bár józan ésszel felfoghatatlan: laikusok képtelenek megkülönböztetni bemenet és kimenet fogalmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!