Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Felültöltős vagy elöltöltős...

Felültöltős vagy elöltöltős mosógép a jobb?

Figyelt kérdés
Eddig whirlpool felültöltős mosógépem volt de most gondolkodok egy keskeny elöltöltősön.Whirlpool,elektrolux, Samsung.Ezeket néztem.Valakinek van tapasztalata milyenek ezek a gépek?
2023. jan. 1. 18:03
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
78%
Állítólag a felültöltös a jobb mert két csapágy tartja a dobot ellenben az előltöltősnél egy
2023. jan. 1. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
felültöltős a keskenyebb , én nem adnék pénzt betonért így nekem a felültöltős a nyerő
2023. jan. 1. 18:08
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez olyan mint az Iphone vagy az android, manuális vagy automata váltó…Teljesen mindegy!
2023. jan. 1. 18:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok esetben ezt a hely kihasználhatósága határozza meg .
2023. jan. 1. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kifejezetten jobb vagy kevésbé jó egyik vagy másik. A felültöltős keskenyebb, két csapágyon pörög a dob. Cserébe nem tudsz tenni semmit a tetejére.

Az előltöltős tetejére (pl.) szárítógépet tudsz tenni.

Más szokások, más igények teljesítését szolgálja mindkettő jól.

2023. jan. 1. 19:16
 6/7 anonim válasza:
85%

Volt már elöltöltős, keskeny elöltöltős és felültöltős gépem is.

A KESKENY elöltöltősre szavazok egy normál háztartás részére, ahol nem élnek mondjuk 4 főnél többen.

A jelenlegi gépem 37 (!) cm- a leírás szerint 5 kg ruhát lehet beletölteni (szerintem max megtaposva, de akkor meg nem mos egyetlen gép sem ugyanolyan tisztára)- cserébe max energiatakarékos, a sokféle ruhát lehet egy-egy adagban mosni (sportruházat mást igényel, mint a törölközők vagy az iroda kényesebb műszálas stb.)- van rajta 14 perces gyorsprogram (edzőcipőknek pl), gőzprogram és külön gőzös frissítés is 15 perc alatt- nagyon kevés vizet használ, gyorsan felfűt, a szélessége pont a mosdószekrényhez igazítható és fekete is, tehát még jól is néz ki.

Ha résnyire nyitva is van az ajtaja (ami MINDEN gépnél elég fontos, hogy ne büdösödjön)- akkor sem jelent sok helyet, akadályt.

Amióta erre rátaláltam, soha többet “monstrum” 60-80 cm-es mély gépek (amiken a féltöltet 1,5x annyi idő vagy energia! Vagy lesed egész héten, hogy tele legyen a szennyes kosár…), a felültöltősre pedig nem lehet semmit helyezni, tényleg ez a legnagyobb baja, de sok modell elforgatva és szélesebb/mélyebb, mint a 38 cm-es gépem.

(Nyilván más az, ha nagy létszámú, 4+ fős a háztartás, csak ezesetben nem ajánlanám a keskeny gépet, egyébként semmiben nem tud kevesebbet- sőt!- mint a normál társai)

2023. jan. 1. 19:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy Neked melyik a kényelmesebb, amikor szeded ki a ruhákat!
2023. jan. 2. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!