Új év napjára bedöglött a tv?
Sziasztok!
Reggel arra ébredtem, hogy a bekacsolásnál nincs kép a tv-n.
Halványan lehet látni mint ha egyet villogna, mert amikor bekapcsolom, akkor kiszokott jönni a SAMSUNG logó és utána adja a csatornát. Sajnos most nem adja be a Samsung logót se, de a menüt se. Arra tudok tippelni, hogy tönkre mehetett valami benne. Próbáltam HDMI kábel cserével, de nem oldotta meg. Hülye is voltam mert ha a tv, a saját menüjét se adja be, amihez nem is kell HDMI akkor felesleges cserélni. Szerintetek mi mehetett benne tönkre? Hang van, de kép nincs. Ahogy utána néztem, azt írják, hogy ez a hiba a led/ledek meghibásodására utalhat. Ki tudom én azt cserélni itthon? Vagy inkább szerelő? 8 Éve vásároltam, azóta ez az első hibája. Típus: SAMSUNG UE32F5000AW. Előre is köszönöm!
a szerelő gluténérzékeny lett tavaly, ezért különleges kenyeret kell ennie, ami 3x annyiba kerül mint a sima.
kénytelen emelni ráadásul a kocsija is lerobbant, ezért taxival kell helyszínre menni...
stb.
és egyik napról a másikra nem kell adózniuk a kismamáknak, pedig eddig kellett.
"Igen, nagyon életszerű" hogy csak az energia és az élelmiszerek drágulnak, a szolgáltatók ezt meg sem érzik, és az elvárt adót simán kipengetik.
"se a fodrász, se a szerelő, se a nőgyógyász, senki sem emelt árat"
változatos volt a múlt heti program,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!