Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Televízió vásárlást előtt...

Televízió vásárlást előtt állunk. Megnéztem a jelenlegi tv-nk adatait, és papíron azt írja, hogy 101 cm. Ezt hogy számolják, mert én lemértem szélességben es csak 90 cm?

Figyelt kérdés
Elnézést ha a kérdés bután hangzik, lehet másnak egyértelmű a válasz, de én nem értek ezekhez.
2022. dec. 8. 20:06
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Kérdező: mit hiányolsz a mai tévékből tudásban? Miben, milyen konkrét funkcióban, új technikai áttörésben, forradalmi újításban reménykedsz, hogy jövőre benne lesz a 2023-ban kiadott majdani okostévékben, ami az idei kínálatban nincs? (csak kíváncsi vagyok, de tényleg)
2022. dec. 10. 18:26
 32/37 anonim ***** válasza:
Ekkora méretben nagy valószínűséggel jövőre sem fognak jobb tévét gyártani. Milyen a mostani? Egy Chromecast-tal pl. fel lehetne dobni.
2022. dec. 11. 07:43
 33/37 A kérdező kommentje:

Ilyen a mostani, műszaki paramétereket nem ismerem, nem is használjuk ki az extrákat.

[link]

2022. dec. 11. 09:25
 34/37 anonim ***** válasza:
Ez sokkal jobb, mint amiket most lehet kapni ekkorában. Mi hiányzik, vagy mi a probléma, ami miatt le kéne cserélni?
2022. dec. 11. 09:28
 35/37 anonim ***** válasza:

"Amúgy semmi baja a tévének, szeretjük, de gondoltuk lecseréljük."

De csak ugyanolyan 40 collos jöhet szóba.

Szerintem legyen Samsung.

Az előző linken szereplő képességekkel.

De az már ott van a szobában.

Akkor minek másik?

2022. dec. 11. 09:37
 36/37 anonim ***** válasza:

Igen, akkor jogos 34-es kérdése: ha az extrákat (mondjuk erre én visszakérdeznék: Mit nevezel extrának? Mi az, ami neked extrának számít? és egyáltalán, mi az alapoka, alapvető oka annak, hogy a jelenlegi TV-teket - bármilyen márkájú és pontos típusszámú legyen is az - le akarjátok cserélni? Mi hiányzik belőle?

Mi a leendő TV-vel szemben támasztott elvárás, ha úgy jobban tetszik, követelmény?

Milyen új funkció(ka)t kellene az új berendezésnek tudnia, ami(ke)t a jelenlegi modell nem tud? (Esetleg a mostaninak is megírhatnád a típusszámát, hátha mégis tudja, csak nem találtad meg a készülék esetlegesen szerteágazó menürendszerében)

Mennyi a keret?

Mekkora a rendelkezésre álló hely a TV számára?

Ezek alapján lehet bármi konkrét modellt érdemben javasolni

2022. dec. 11. 09:45
 37/37 A kérdező kommentje:

Na, pontot szeretnék tenni a végére, köszi az eddigi válaszokat.

1. Ha lecseréljük a mostanit, akkor ez menne a nyaralóba, mert ott nincs tévé. Szóval van helye a reginek is, de mint már írtam, elvetettük most ezt a beruházást.

2022. dec. 11. 10:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!