Televízió vásárlást előtt állunk. Megnéztem a jelenlegi tv-nk adatait, és papíron azt írja, hogy 101 cm. Ezt hogy számolják, mert én lemértem szélességben es csak 90 cm?
"Amúgy semmi baja a tévének, szeretjük, de gondoltuk lecseréljük."
De csak ugyanolyan 40 collos jöhet szóba.
Szerintem legyen Samsung.
Az előző linken szereplő képességekkel.
De az már ott van a szobában.
Akkor minek másik?
Igen, akkor jogos 34-es kérdése: ha az extrákat (mondjuk erre én visszakérdeznék: Mit nevezel extrának? Mi az, ami neked extrának számít? és egyáltalán, mi az alapoka, alapvető oka annak, hogy a jelenlegi TV-teket - bármilyen márkájú és pontos típusszámú legyen is az - le akarjátok cserélni? Mi hiányzik belőle?
Mi a leendő TV-vel szemben támasztott elvárás, ha úgy jobban tetszik, követelmény?
Milyen új funkció(ka)t kellene az új berendezésnek tudnia, ami(ke)t a jelenlegi modell nem tud? (Esetleg a mostaninak is megírhatnád a típusszámát, hátha mégis tudja, csak nem találtad meg a készülék esetlegesen szerteágazó menürendszerében)
Mennyi a keret?
Mekkora a rendelkezésre álló hely a TV számára?
Ezek alapján lehet bármi konkrét modellt érdemben javasolni
Na, pontot szeretnék tenni a végére, köszi az eddigi válaszokat.
1. Ha lecseréljük a mostanit, akkor ez menne a nyaralóba, mert ott nincs tévé. Szóval van helye a reginek is, de mint már írtam, elvetettük most ezt a beruházást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!