Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Televízió vásárlást előtt...

Televízió vásárlást előtt állunk. Megnéztem a jelenlegi tv-nk adatait, és papíron azt írja, hogy 101 cm. Ezt hogy számolják, mert én lemértem szélességben es csak 90 cm?

Figyelt kérdés
Elnézést ha a kérdés bután hangzik, lehet másnak egyértelmű a válasz, de én nem értek ezekhez.
2022. dec. 8. 20:06
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Értem. Elég baj, hogy nem gyártanak 43 coll alatt. Sajnos mivel kicsi a lakás, így egyetlen egy helye van a tv-nek, egy faltól, falig beépített szekrény, amit mi terveztünk, csináltattunk úgy, hogy legyen a tévének is helye, szóval speciális, és méretek adottak sajnos.

Amúgy semmi baja a tévének, szeretjük, de gondoltuk lecseréljük.

2022. dec. 9. 10:35
 12/37 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem. 32 és 43 coll, közte meg semmi.
2022. dec. 9. 10:46
 13/37 anonim ***** válasza:
11, avagy kérdező: Én lemérném a halálpontos méreteket, összeszedném, azaz írásban magamnak összeírnám, hogy mik azok az általam támasztott technikai követelmények, amikből semmi esetre nem akarok engedni (legyen streaming támogatás - főleg HBO Max, most azzal van a nagy forrongás úgyis, mert a HBO Go/HBO Max váltással kizártak egy rakás, egy halom régebbi tévét - off: gondolom pár évente ezt meg fogják ezentúl is lépni, ha egyszer meg merték), milyen appokat várok el... stb. nem tudom, amikből TI nem akartok engedni, ami nélkül számotokra nem okostévé az okostévé, majd ezt követően bemennék pár áruházba (Euronics, MediaMarkt, stb.) és előadnám az ottani egyik épp ráérő eladónak, hogy ezek a követelményeim és ennyi meg ennyi a keretem. Ha van metszéspontja a kettőnek, akkor úgyis fognak ajánlani konkrét tévéket.
2022. dec. 9. 10:52
 14/37 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam (nem úgy értettem), hogy nem gyártanak, hanem hogy középkategóriában nem, egyébként van 40"-os, akár Panasonic is (TX-39JS350E), bár szerintem túl van árazva. A 300-as széria nagyjából az alja, és a J vonal kb. 2 éves lehet, mert most az L-nél tartanak.

[link]

2022. dec. 9. 11:10
 15/37 A kérdező kommentje:

Köszi a szuper tanácsot, már jegyzetelek. :)

Ha tényleg nincsen 32-43 coll között semmi, akkor lehet, hogy elvetjük az ötletet. Ezek szerint pedig nincs, mert én sem találok.

2022. dec. 9. 11:11
 16/37 anonim ***** válasza:
Azaz 39"-os...
2022. dec. 9. 11:11
 17/37 A kérdező kommentje:
14. Értem már. Megnézem, köszi.
2022. dec. 9. 11:12
 18/37 anonim ***** válasza:
Amúgy itt a kínálat nagy része (nem minden modellt tesznek itt közzé, érdemes még körülnézni): [link]
2022. dec. 9. 11:13
 19/37 A kérdező kommentje:
Megnéztem gyorsba, 39 colos elég kevés van, és számomra ismeretlen márkák. Samsung nagyon bevált.
2022. dec. 9. 11:14
 20/37 A kérdező kommentje:
Köszi a linket. Ezek közül a Panasonic ami szóba jöhet.
2022. dec. 9. 11:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!