Van ilyen szerelés?

Figyelt kérdés
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy albérletben lakom külföldön, és nagyon szeretném megoldani, hogy a szomszéd ne hallja, ha beszélgetek haverokkal dc-n, vagy játék közben a másik szobából. Esetleg van olyan hangszigetelő anyag amit fel tudok rakni a falra, és ha kell, le is tudom szedni?(ilyen fekete cuccot láttam, de nem tudom, hogy az miféle) Kis szobáról van szó, nem tudom hány négyzetméter.

2022. nov. 12. 18:22
1 2
 11/13 DK-s ***** válasza:

Salx Narval-nak:

És ha letapétázza (persze nem tapéta-ragasztóval XD), akkor az még jobban segít egyben tartani.

2022. nov. 13. 19:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Panel? Van azon a falon konnektor? :D Az esetleg járható, hogy minél messzebb menj a szomszédság felé válaszfal(-ak)tól?
2022. nov. 13. 21:09
 13/13 Salx Narval ***** válasza:
Hát, gyakorlatilag egy ilyen hungarocell lap felületére szinte minden borítás, burkolat felvihető, megfelelő festékekkel festhető, ragasztható, fúrható, faragható, hővel formálható, 3D-s felületté alakítható, stb. Kreatívabb embereknek nem nagy kihívás bármit belelátni egy ilyen felületbe. Én amatőr festőként valószínűleg egy nagy festésre váró vásznat látnék benne.:D
2022. nov. 14. 01:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!