Mi lehet a hangfallal a baj?
Adott egy hangfal. Észrevettem, hogy mintha nem szólna úgy az egyik oldal, mint a másik. Szól, hallom, de mintha a basszus nem lenne olyan szép. Kerestem egy zenét, ami tesztelésre való és láttam is, hogy a hangfalpár egyik oldalán nagyon rezonál a membrán, a másikon csak egy kicsit.
Mi lehet a probléma és mit lehet vele tenni?
Köszi, jó volt az ötlet! Van a hangfalon balance, viszont középen volt és hiába állítottam akármerre, annyira nem vitte át a mélyet. Viszont a windowson belül találtam ilyen beállítást (pc-re van kötve a hangfal) és ott vitte. Hétvégén megpróbálom rádugni egy laptopra, mert lehet, hogy a gép hangkártyájával vagy valamilyen beállításával van baj.
Változtatgatni nem tudom a kábelezést, fix. :/
Köszi az ötletet, kipróbáltam telefonnal! Nos, úgy teljesen jó minden, szóval gondolom a géppel van baj.
Találtam olyan beállítást a gépen, ahol a balanszot tudom állítani a jobb és a bal hangfalon. A baj az, hogyha lehalkítom és vissza, akkor ez megszűnik.
Mi lehet a megoldás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!