Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hány GB-os pendrive-ot ismer...

Famousboy kérdése:

Hány GB-os pendrive-ot ismer fel az Xbox 360?

Figyelt kérdés
Frissítettem a gépemen a Dashboard-ot, így most 2.0.9199.0 van rajta, ami már támogatja az USB eszközöket és így használható HDD helyett. Valami 1 GB meg vlmi 16 GB volt az ismertetőszövegben, pontosan nem tudom. Rákötöttem egy 160 GB-os WD Passport-ot és felismerte, de magához akarta formázni a gép, hogy mentésekre is használható legyen. Elég sok cuccom van rajta, majdnem tele van a 160 GB. Szerintetek megéri csinálni valahova egy biztonsági mentést, Xbox 360-hoz formázni a passport-ot és utána visszapakolni a cuccokat, hogy géphez és Xbox-hoz és jó legyen vagy ne próbálgassam, mivel úgyse ismerné fel rendesen a 160 GB-os USB eszközöket. köszi a választ! :)
2010. szept. 29. 07:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Hali!

Lehet én bénázom, nem tudom, de azért leírom a tapasztalataim:

-Én is frissítettem a szoftverét, szereztem egy 500 Gb-os, külső tápos külső winchestert. Mikor rádugtam az Xboxra, felismerte, és formáztam is vele. (Ahogy kérte.) Viszont csak 16 Gb-ot ismert fel belőle. De ha bárki tud valami okosat mondani erre, azt én is megköszönném!

2010. szept. 30. 16:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor csak 16 GB-ot tud maximum felhasználni, mert a leírásban olyat láttam, hogy 1 to 16 GB v vlmi ilyesmi. köszi a választ!
2010. okt. 1. 07:25
 3/4 anonim válasza:
Egyszerre maximálisan 2 db pendrivot dughatunk a Boxba. A pendrivok egyenkénti maximális mérete 16 GB lehet. Tehát összesen 32 GB-nyi tartalmat tudunk rajtuk elmenteni.
2011. dec. 28. 14:00
 4/4 anonim válasza:
3 pendrivet lehet bele dugni... 2-őt előre 1 -et hátra, így 48 GB -re lehet menteni a cuccainkat.
2012. jún. 23. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!