Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen gyártót ajánlanátok,...

Milyen gyártót ajánlanátok, ha tévét szeretnék venni?

Figyelt kérdés
HD-s, nem okos tévére gondolok. Az LG-ről elég jó a véleményem, a Samsungot nem ismerem. De ezek azért nem jöhetnek szóba, mert nincs rajtuk fejhallgató-kimenet. Milyen más márkák vannak, amik jók?
2022. nov. 2. 22:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kerestem a beállításokban, de nem volt ilyesmi. Mondjuk egy elég primitív, olcsóbb kis darab. Ha ilyen extrákat akarok, akkor lehet a drágábbat kellett volna inkább megvennem.
2022. nov. 3. 09:24
 22/27 Morzsi007 ***** válasza:
Lg-ből indultam ki. 🙂
2022. nov. 3. 09:43
 23/27 A kérdező kommentje:

#18: "De ha nem akarsz sokat költeni és van vezetékes fejesed, akkor egy átalakító vagy egy audio extractor szükséges, ami pár ezer forint."

Már írtam, hogy ez nem működik, mert erősítő nélkül nagyon halk lesz.

2022. nov. 3. 13:16
 24/27 Morzsi007 ***** válasza:
Mert csak vonal kimenet van rajta, nem pedig fejhallgató kimenet és így nagyon halk lesz. Erre nem gondoltam.
2022. nov. 3. 13:30
 25/27 Morzsi007 ***** válasza:
53%

Itt vannak azok az LG TV-k, amin van fejhallgató csatlakozás. Mérettől, felbontástól, technológiától független.

[link]

2022. nov. 3. 13:33
 26/27 A kérdező kommentje:
#25: Köszi, ez volt a leghasznosabb, már meg is van, milyet veszek.
2022. nov. 3. 14:16
 27/27 anonim ***** válasza:

#19 "15 nézz utánna te a vállalati részvényeknek / tulajdonrészeknek, és hogy érthető legyen akkor neked is a legnagyobb integrált áramkör / processzor gyártó a SAMSUNG a világon! Így értem.

Rengeteg a bérgyártáuk is, szerintem azt a szart amit te írtál is a Samsung gyáraiban készítik."

Te jól vagy? Én nézzek utána? Először inkább neked kéne tájékozódni mielőtt hülyeségeket állítasz. A Samsung egyáltalán nem a legnagyobb processzorgyártó a világon. És milyen szart, amit én írtam? A TSMC-t vagy a BOE? Te szerintem le vagy maradva 30-40 évvel, fogalmad sincs, hogy kik hol gyártatnak. És láthatóan a tulajdonrészekről sincs semmi fogalmad.

2022. nov. 4. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!