Milyen gyártót ajánlanátok, ha tévét szeretnék venni?
#18: "De ha nem akarsz sokat költeni és van vezetékes fejesed, akkor egy átalakító vagy egy audio extractor szükséges, ami pár ezer forint."
Már írtam, hogy ez nem működik, mert erősítő nélkül nagyon halk lesz.
Itt vannak azok az LG TV-k, amin van fejhallgató csatlakozás. Mérettől, felbontástól, technológiától független.
#19 "15 nézz utánna te a vállalati részvényeknek / tulajdonrészeknek, és hogy érthető legyen akkor neked is a legnagyobb integrált áramkör / processzor gyártó a SAMSUNG a világon! Így értem.
Rengeteg a bérgyártáuk is, szerintem azt a szart amit te írtál is a Samsung gyáraiban készítik."
Te jól vagy? Én nézzek utána? Először inkább neked kéne tájékozódni mielőtt hülyeségeket állítasz. A Samsung egyáltalán nem a legnagyobb processzorgyártó a világon. És milyen szart, amit én írtam? A TSMC-t vagy a BOE? Te szerintem le vagy maradva 30-40 évvel, fogalmad sincs, hogy kik hol gyártatnak. És láthatóan a tulajdonrészekről sincs semmi fogalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!