Milyen gyártót ajánlanátok, ha tévét szeretnék venni?
Figyelt kérdés
HD-s, nem okos tévére gondolok. Az LG-ről elég jó a véleményem, a Samsungot nem ismerem. De ezek azért nem jöhetnek szóba, mert nincs rajtuk fejhallgató-kimenet. Milyen más márkák vannak, amik jók?2022. nov. 2. 22:31
1/27 anonim válasza:
Nekem samsung van, mast nem is vennek. Van amelyikbe van bluetooth is, de ott a hdmi vagy az optikai kimenet. Csak egy atalakito kell.
2/27 A kérdező kommentje:
#1: Azt mondták a boltban, hogy erősítő is kell, különben nagyon halk lesz a jel.
2022. nov. 2. 23:01
3/27 anonim válasza:
Ha csak digitális jel jön ki - valóban kell hozzá
egy olyan átalakító, amin a hangerőt állítani tudod.
4/27 A kérdező kommentje:
#3: Ez a gond. Ezért nem jó az LG és a Samsung tévé. Nekem olyan kéne, amibe erősítő nélkül tudok fejhallgatót dugni.
2022. nov. 2. 23:16
5/27 anonim válasza:
Nekem Philips van de jó öreg, van rajta de én nem használom.
Valamiért az újabb tv-kbe nincs.
6/27 anonim válasza:
Mindenkepp neves markat vegyel
Tehat LG, Samsung, Philips, stb
Ne ilyen noname szarokat, mert addig is birja
Nekem samsung van
Nem szeretem a samsung márkát de tv-ben jó
7/27 anonim válasza:
nem azt mondom, hogy ezt vedd meg de ebbe pl. van.
8/27 A kérdező kommentje:
#7: Köszi, ez jónak tűnik. Csak úgy látom, MP4-et nem tud lejátszani, az mondjuk gond.
2022. nov. 2. 23:32
9/27 anonim válasza:
Jól nézz körül. A márka nekem nagyon bevált.
Jó régen bementem egy boltba és egy philips
tv képe tetszett a legjobban, nekem akkor
csak ez számított, nem bántam meg.
(ezt nem azért írom, hogy rábeszéljelek,
csak a tapasztalatomat mondom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!