Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen gyártót ajánlanátok,...

Milyen gyártót ajánlanátok, ha tévét szeretnék venni?

Figyelt kérdés
HD-s, nem okos tévére gondolok. Az LG-ről elég jó a véleményem, a Samsungot nem ismerem. De ezek azért nem jöhetnek szóba, mert nincs rajtuk fejhallgató-kimenet. Milyen más márkák vannak, amik jók?
2022. nov. 2. 22:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
Philips, Sony, LG én ezek közül válogatnék
2022. nov. 3. 00:14
 12/27 anonim ***** válasza:
52%

Samsung, mert minden chippet ők gyártanak a világon (legnagyobb alkatrész gyártó), ezután LG.

Philips-et azért nem vennék, mert a "Tisztelt cég" a TERVEZETT ELAVULÁS KONSZERN tagja.

2022. nov. 3. 00:16
 13/27 anonim ***** válasza:
37%

Tájékozódj ebből a dokufilmből.

https://www.youtube.com/watch?v=C_2TFgAinAg

2022. nov. 3. 00:17
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy régebbi Philips, van rajta jack fejhallgató-kimenet, csak éppen ha bedugod a fülest, tovább szól a hangszóró is... És a hangerőszabályzó mindkettőt veszi fel-le, egyidejűleg, szóval roppant praktikus.
2022. nov. 3. 01:04
 15/27 anonim ***** válasza:
56%

"Samsung, mert minden chippet ők gyártanak a világon (legnagyobb alkatrész gyártó), ezután LG."

Lol, azért nézz utána a dolgoknak :D

[link]

TSMC 54%

Samsung 17%

Igen, tényleg a Samsung, ja nem :D Még csak nem is a legnagyobb alkatrész gyártó, mármint egyáltalán mit értesz alkatrész alatt, mert 20 millió féle alkatrész létezik.

A legnagyobb kijelzőgyártó jelenleg a BOE, utána az LG, majd a Samsung. Samsungnak még OLED TV-je se volt mostanáig, míg az LG-nek már évek óta van. Sony, Philips mind LG-t használ, mert jelenleg az LG-nek vannak a legjobb kijelzői.

Vicces, hogy tervezett elavulásról beszélsz pont a Philips-nél és a Samsung-ot ajánlod, mert éppenséggel pont a Samsung-nak vannak olyan telefonjai, amiket évente vagy két évente kell cserélni, mert a fos sajátkészítésű Exynos-uk feladja a küzdelmet. Közben a 10+ éves Philips smarttv még mindig tökéletesen működik, sőt az újabbak is. A legújabb egy talán 5 éves Android TV és tökéletesen működik gond nélkül.

2022. nov. 3. 01:17
 16/27 anonim ***** válasza:
38%
Nekem LG van, de seniknek nem ajánlom. Egy ipari hulladék, már nem a régi megbízható márka.
2022. nov. 3. 07:02
 17/27 anonim ***** válasza:
76%
16) és egy készülék alapján vontad le a következtetést?
2022. nov. 3. 07:53
 18/27 Morzsi007 ***** válasza:
0%

Nálunk az LG-k hibátlanok, a Samsung nem volt az. Ennek ellenére ezt a 2-őt javasolnám. Philips képe nem a legjobb. Sony, Sharp, Panasonic, meg szerintem drágábbak és nem biztos, hogy jobbak is.

Hangkimenet ne legyen gond. BT fejhallgató csatlakoztatható, ha támogatja és nem kell kábelezni vagy kicsit borsosabb, de nagyon kényelmes és jó minőségű a Sennheiser RS szériája, ami kimondottan TV-hez gyárt. Ott van optikai csatlakozási lehetőség bizonyos modelleknél.

De ha nem akarsz sokat költeni és van vezetékes fejesed, akkor egy átalakító vagy egy audio extractor szükséges, ami pár ezer forint.

2022. nov. 3. 09:02
 19/27 anonim ***** válasza:
37%

15 nézz utánna te a vállalati részvényeknek / tulajdonrészeknek, és hogy érthető legyen akkor neked is a legnagyobb integrált áramkör / processzor gyártó a SAMSUNG a világon! Így értem.

Rengeteg a bérgyártáuk is, szerintem azt a szart amit te írtál is a Samsung gyáraiban készítik.

2022. nov. 3. 09:10
 20/27 Morzsi007 ***** válasza:
#14. A beállításokban ki lehet kapcsolni a TV hangszóróit általában és így csak a fejesen szól a hang, de ez alapból inkább fordítva működik, hogy ha bedugod a fejest, akkor kikapcsol a hangszóró és a hangszórókat lehet állandóra kapcsolni.
2022. nov. 3. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!