Valaki segíteni élő közvetítésben? (Win XP)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék IP címemen keresztül, interneten élőben közvetíteni videót...(nem csak kirakni,hanem úgy megoldani, mintha az élő lenne) és egy Windows XP-vel szeretném ezt megoldani, de nem találok rá megfelelő szoftvert. NCH Broadcast appot láttam, de nem teljesen jó, kizárt! Valaki tudna valamit ajánlani..?
32 bites Win XP
768MB RAM
1 Gbps net
2022. nov. 1. 13:26
11/24 A kérdező kommentje:
9-es XP-vel szeretném....
2022. nov. 1. 14:16
12/24 anonim válasza:
És miért nem jó a feltöltés? Miért kínlódnál midnenféle szoftverrel ahelyett? Mi az előnye?
13/24 A kérdező kommentje:
Mert közvetíteni szeretném, hogy pl. ne tudják se hátra, se előre pörgetni...kisebb helyi tv
2022. nov. 1. 14:20
14/24 anonim válasza:
Erre ott van a Youtubeon a premier opció.
15/24 A kérdező kommentje:
De a szolgáltatónak nem tudok minden nap írni, hogy itt az új link...
2022. nov. 1. 14:47
17/24 anonim válasza:
Megadhatod helyette az erre a célra létrehozott Youtube csatorna nevét, a már adásba került videókat törölheted is.
18/24 A kérdező kommentje:
Nem teljesen értem. Egy valós tv csatornánál a szolgáltatónak a videójel kell, nem fogad el semmi mást,legalábbis ezt kaptam
2022. nov. 1. 16:32
19/24 anonim válasza:
Azt magyarázd már el végre, ha ennyire dilettáns vagy, minek akarsz streamelni? Minek? Töltsd fel valahová a szarod, ők meg leadják...
20/24 anonim válasza:
#18 Ez a pc nem alkalmas streamelésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!