Valaki segíteni élő közvetítésben? (Win XP)
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék IP címemen keresztül, interneten élőben közvetíteni videót...(nem csak kirakni,hanem úgy megoldani, mintha az élő lenne) és egy Windows XP-vel szeretném ezt megoldani, de nem találok rá megfelelő szoftvert. NCH Broadcast appot láttam, de nem teljesen jó, kizárt! Valaki tudna valamit ajánlani..?
32 bites Win XP
768MB RAM
1 Gbps net
2022. nov. 1. 13:26
2/24 A kérdező kommentje:
De kellene
2022. nov. 1. 13:46
3/24 anonim válasza:
Nem kellene. A videód kész van, megosztod ahol akarod, és nézi aki akarja.
4/24 A kérdező kommentje:
3-as. Közvetíteni szeretnél,így ezért sajnos nem jó.
2022. nov. 1. 14:02
5/24 A kérdező kommentje:
*szeretnèk
2022. nov. 1. 14:03
6/24 anonim válasza:
A youtubon nincs erre eleve egy funkció?
...és akkor nem kell programokkal vacakolni.
7/24 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, de akkor is kellene egy program, amivel valami virtuális webcam, hogy tudjam élőben nyomni, XP-vel
2022. nov. 1. 14:11
8/24 anonim válasza:
Egy streaming platformon a legegyszerűbb mindenféle szoftver nélkül. Youtube.com vagy Twitch.tv
9/24 anonim válasza:
...és ezt osztod meg a yt-n...esetleg
10/24 A kérdező kommentje:
A Youtube-on nem lehet élőben közvetíteni egy videót, csak kamerát, abból kellene nekem esetleg egy virtuális kamera, WIN XP-hez
2022. nov. 1. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!