Xbox vagy PS?

Figyelt kérdés
Melyik és miért????

2022. okt. 29. 01:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Xbox.

Kényelmesebb kontroller, visszafelé kompatibilitás, gamepass.

2022. okt. 30. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

én xboxot vettem

baráti körnek is az van bár nem játszunk együtt szóval számomra ez nem szempont de neked lehet az

nem szeretem a single player játékokat ezáltal nekem az se fontos hogy tényleg érdekesebbek a ps exklúziv címek de neked lehet kell a god of war vagy a lust of us ...

nekem a rendszer átláthatóbb , kontroller is kényelmesebb ezért maradt az xbox

eddigi hozzászolások nem igazán voltak hasznosak sőőt inkább csak vita

2022. okt. 31. 11:37
 13/18 Robcsi84 válasza:
Mindkettő. Ez nem is kérdés. XBOX multizni haverokkal multiplatformokhoz plusz Halo, Gears és Forza. PS pedig főleg exkluzívokhoz.
2022. nov. 1. 21:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én az Xboxot választottam, nekem az volt szimpatikusabb, igaz nem is érdekelnek a PS exkluzív játékok, sőt számomra kifejezetten undorító, hogy 1 játék csak 1 konzolra jelenik meg.
2022. nov. 4. 09:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk az xboxnál is van ilyen...
2022. nov. 4. 11:08
 16/18 anonim ***** válasza:

amióta a sony is kihozza pc-re a játékait azóta kb tök mind1 mid van, talán pont ezért értelmetlen is konzolt venni, ott a pc, már arra is van gamepass, plusz a kulcsos oldalakon sokkal olcsóbban néha potom pénzekért tudsz játékokat venni ... ja meg nintendo switch emulátor is van már pc re :D Nem vagyok PC-párti ne értsetek félre, de még a ps2-xbox classic meg ps3-xbox360 volt értelme konzolt tartani ráadásul külön pst meg külön xboxot is, úgy mára már semmi értelme.

Mennyi is egy konzol? 250 ezer? Abból már jobb pct raksz össze ha a perifériákat (monitor meg ilyenek) nem vesszük bele, ja meg nem kell fizetni a multizásért se :D

2022. nov. 14. 10:35
 17/18 anonim ***** válasza:

2020(!)-ban raktam össze egy gépet 300-ért, ami ár/értékben kiválló volt, de még az FHD is kompromisszumokkal volt játszható.

Szóval már akkor is kevés volt.

1 éve vettem egy Xbox Series X-et (190-ért), és 1-2 játék kivételével tökéletesen megy minden, 4K-ban.

Jó a PC, de 300 körül még labdába se rúgnak a konzolokhoz képest.

2022. nov. 14. 11:07
 18/18 anonim ***** válasza:

#17 hát most hogy a gpu árak mennek vissza normális szintre, szerintem megoldható lenne 300k ból egy xbox series x szintű gépet összerakni, talán nem is kellene teljesen új gép, mivel most a ram meg ezek annyira nem számítanak, szerintem aki egy 5 éves gépet újítana annak is minimum ddr3-as ramja van, abból is 8-16 gb, egy 500-700watt közötti táp, hdd stb... szóval lényegében csak a procit meg videokarit kellene venni, meg talán egy alaplapot az új foglalatok miatt. Mivel SSD-t nem használnak nagyon játékok PC-n így a hdd is jó, max egy 128 gigás ssdt venni és windowst rárakni és kész :D

Plusz az is itt a baj a konzolokkal, hogy már elkezdték ezt a hülye fél-generációs kiadást (ps4 vs ps4pro, xbox one vs one x), már vannak is róla hírek hogy nagyba készülnek, és persze megint teljes áron, sőt, drágábban fogják neked eladni az enyhén jobb gépet, és majd kellene fog neked megint mert milyen már hogy neked a gyengébb van. Meg majd megint a gyengébbik verziókon nem fognak olyan jól futni, vagy rosszul fognak futni a legújabb játékok stb...

Oké, én már felnőtt vagyok, felnőtt fejjel gondolkodok, racionálisan, a gyerekeknek meg igazából bármit el lehet adni... de nyilván nem is engem céloznak meg ezek a dolgok :D Ennek ellenére amúgy van egy series S-em, de csak az utazgatások miatt vettem, kb 1 játék sincs rajta amivel ne tudnék pcn játszani, 24"-os monitoron meg qrva felesleges a 4k, de én akár egy ps2-vel vagy ps3-al is vígan eljátszok egy modern tvn 480p-ben :D

2022. nov. 14. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!