Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Acer hibaüzenet bekapcsoláskor?

Acer hibaüzenet bekapcsoláskor?

Figyelt kérdés

6 éves Acer laptopom -korábban semmi panasz nem volt rá- néhány napja azt csinálja, hogy nem indul el bekapcsolás után, hanem a "no bootable device" felirat jelenik meg rajta.

Megtaláltam interneten a probléma "megoldását", illetve hogy hogyan lehet bekapcsolni ilyenkor, és az F2-es trükkel eddig mindig sikerült is.

De ez hosszú távon nem oldja meg a gondot, valami baja biztosan van, mert továbbra is produkálja ezt, bár nem mindig, csak néha. A pontos időt is el szokta ilyenkor felejteni (nem minden alkalommal), a dátumot viszont tudja.

Igazából az okára szeretnék rájönni, hogy ezt mitől kezdte el csinálni, illetve hogy helyre lehet-e hozni valahogy?

A kiváltó okkal kapcsolatban 2 dologra tudok gondolni:

-pont egy szállítás után jelentkezett nála először ez a gond (mindig a hátizsákomban élére állítva szállítom, ez most is így volt, de most a legutóbbi szállítás óta csinálta először ezt, azelőtt sose)

-néhány hete selejteztem rajta, windows fájlok között is, így nem kizárt, hogy véletlen kitöröltem valamit, amit nem kellett volna (rendszerfájlt?); bár ez még kb 2 hete volt, tehát azóta talán már hamarabb jelentkezett volna a panasz

Kérlek segítsetek, nagyon szeretem ezt a gépet, és remélem, nincs komoly baja.

2022. szept. 27. 23:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

köszi! :)

#19 akku nélkül használom, mert asztali gépként működik nálam amúgy is

de mikor nem akart bekapcsolni, beletettem az akkut, és ugyaezt csinálta avval is

most viszont már hetek óta nem jelentkezett tünet, azelőtt volt hogy minden nap csinálta

rágoogliztam, és más acereseknek is volt illetve szokott ilyen gondja lenni, elvileg microsoft vagyis windows frissítés is okozhatja

és elvileg nem a sima cr2032es elem való bele...

2022. dec. 25. 01:05
 22/23 NTBS ***** válasza:
Vegyél és SSD -t.
2022. dec. 25. 08:49
 23/23 A kérdező kommentje:

Már meglett. :)

Lásd előző válaszok.

2022. dec. 26. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!