Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Panelba elég ilyen teljesítmén...

Panelba elég ilyen teljesítményű hifi?

Figyelt kérdés
[link]
2022. szept. 24. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Teljes RMS sztereó módbeli teljesítmény 2000 W"

Imádni fognak, főleg a yard amit naponta hívnak rád.

2022. szept. 24. 12:28
 2/7 Szirty ***** válasza:
89%

Ilyen teljesítményű?

Én nem láttam teljesítmény adatot a linkelt oldalon.

De azt láttam hogy ez egy műanyag dobozos "neylon hangfal".

Az ilyen leginkább semmire se jó a zajártalom keltésén kívül.

"Életstílusához jobban igazodó, új küllem"

Ha borg vagy akkor telitalálat a dizájn. Neked való.

"Lenyűgöző basszus és rezonancia

A bulikhoz szükséges masszív mélyeket és rezonanciát tovább erősíti az egyedi Bass Reflex rendszer. Az egyedi hangút-kialakításnak köszönhetően a hang előre terjed, és a mélysugárzó egység mögött generált rezonancia sem vész el. Ez tovább erősíti a mélytartományt, és rendkívüli hangzást eredményez."

Bullshit.

A rezonancia nem barátja a zenehallgatásnak, de a rendkívüli hangzás tekintetében igaza lehet: rendkívül szarul szól.

Elkerülném messzire.

2022. szept. 24. 12:32
 3/7 Szirty ***** válasza:
87%
Panelben 2000W vasalóhoz kell. Nem a hangrendszerhez...
2022. szept. 24. 12:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Vegyél inkább fejhallgatót, panelben azon hallgass zenét. Itt is rájön néha valakire (szerencsére csak pár mp-re/percre alkalmanként), zeng az egész ház. Feltételezem, hogy kire, csak jófejségből nem szóltam eddig. De ha mégis ilyesmit akarsz venni, te tudod, mi az, hogy "elég". A plafon valószínűleg ettől nem fog leszakadni.
2022. szept. 24. 12:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Panelban a walkman engedélyezett;)
2022. szept. 24. 13:32
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyanok a szomszédait mint én, akkor a vásárálást követő 2 héten belül költöznöd kell. 10 évig laktam egy helyen, 3 hülyegyereket rakattam ki a házból.
2022. szept. 24. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarnád összevérezni a lépcsőház falát?
2022. szept. 24. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!