Hogyan kössen be, hogy a teljesítmény összeadódjon?
Figyelt kérdés
Van egy hifi, amin kettő hangszóró kimenet van, de szeretnék rátenni egy mély-et is, hogyan kössem be a mélyet, hogy a teljesítmény összeadódjon?#HiFi #soroskötés
2022. aug. 22. 15:08
1/10 anonim válasza:
Így sehogy. A két kimenet a bal és jobb csatorna kimenete.
Ha neked extra mélysugárzó kell, akkor olyat keress, ami képes a két csatorna jeléből kikeverni magának egy monó mély csatornát, ezzel ugye azt is elmondtam, hogy aktív mélysugárzóra van szükséged. A hifid beépített erősítőének a teljesítménye itt nem játszik.
2/10 A kérdező kommentje:
Uh, értem!
Köszönöm!
2022. aug. 22. 15:50
3/10 Salx Narval válasza:
Esetleg tegyél rá komolyabb hangfalakat. Egy jó hangfalnak kellő basszust is hoznia kell plusz hangszóró nélkül is.
4/10 A kérdező kommentje:
LG CK43 Mini Hifi, nem szól rosszul, csak szerettem volna +1 mélyet
2022. aug. 22. 20:47
5/10 anonim válasza:
Ja, ha erről van szó, akkor hagyd így. Egy valamirevaló mélyláda többe kerül, mint ez az egész mikrohifi.
6/10 A kérdező kommentje:
Logitech z5500-nak a mélye van nekem
2022. aug. 22. 21:09
7/10 anonim válasza:
Ugye viccelsz? Az a "mély"láda kb negyed akkora térfogatú, mint egy normális hangdoboz. Az csak a saját szatellit sugárzóihoz képest "mély", talán még 100Hz-ig sem megy le.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem saját ládájában van, erősítő is van hozzá, azzal üti a hasamat rendesen a mély, csak meg szerettem volna nézni a HiFi-t, hogy mennyire tudja meghajtani.
2022. aug. 22. 22:49
9/10 anonim válasza:
A z5500 nem az, amelyik ilyen 10 centis nagylöketűvel tologat egy alig nagyobb passzív membránt?
10/10 anonim válasza:
Nem, ebben rendes hangszóró van. Keress rá képekre a google-al
Logitech z5500 disassembly
Kérdező, akkor nincs más dolgod, mint a mélynyomód bemenetére bekötni az ellenállásokkal (kb. 1 kiloohm) közösített, hangszórókimenetről levett jelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!