Hifisták! Mit gondoltok a MONO zenehallgatásról?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek arról, mikor nem sztereóban hallgatunk zenét hanem monóban? Vannak még mono LP-k is.2022. szept. 20. 23:13
11/13 anonim válasza:
" Múltkor kipróbáltam, hogy a bal és jobb oldalon ugyanaz zene szólt, vagyis mono-ba kéz hangfalon "
Gondolom azt szeretted volna írni, hogy két hangfalon.
Mono-t jobb egy darab hangfalon hallgatni, mert két hangfal esetén kialakulhat egy álsztereó hatás.
12/13 Morzsi007 válasza:
Azt akartam írni igen:)
Igen, összetömörödött a színpad középre, minden onnan szólt. Ahogy írtam, a cin volt kb 50cm-rel eltávolodva a többitől. Lehetséges álsztereó hatás alakult ki. Nem mondanám rossznak, fura volt.
13/13 anonim válasza:
persze, meg fonográf viaszhengerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!