Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik vezetékes fülhallgatót...

Melyik vezetékes fülhallgatót ajánlanátok zenehallgatásra aminek a legjobb a hangzása és a legtovább bírja működésben?

Figyelt kérdés
Sony WF-C500 bluetooth headset mellé keresem azt a vezetékes fülhallgatót ami a legtisztábban szól és működésben a legtovább bírja. Arra az esetre ha a bluetooth fülessel valami baj lenne.

2022. szept. 20. 10:10
A kérdező szavazást indított:
Sony MDR-EX110LP/AP
Sony MDR-EX15
Sony MDR-XB55AP
Sony MH750
JBL Tune 110
JBL Tune 210 (T210)
Samsung tuned by AKG (EO-IG955)
Samsung EO-IG935
Panasonic RP-TCM115E
Sennheiser CX 80S
2 szavazat
 1/5 A kérdező kommentje:
Néztem videót az elsővel kapcsolatban ahol összehasonlították a negyedikkel és ha a negyedik ami olcsóbb mintha jobban szólt volna az elsőnél. Első volt eddig tervben de amiatt a videó miatt elment a kedvem tőle. Mintha magaskiemelése lenne a fülesnek a másik az jobban szólt. Mondjuk én több márkát is figyelembe vettem de ti nektek melyikkel van tapasztalatotok vagy melyikben bíznátok a legjobban ismeretségileg és hangzásilag?
2022. szept. 20. 10:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg még a legolcsóbb is legyen gondolom, akár ingyen.
2022. szept. 20. 10:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Ár annyira nem lényeges de vezetékes fülesből lehet olcsóbban is jól szólót kifogni gondolom mint a bluetoothosból. Nekem vezetékes fülesből nem kellett soha drágát venni hogy jól szóljon. Samsung AKG-je az egyik legjobb 3 éve megvan nagyon jól szól egyik hangtartományban sincs kiemelkedés és az 4000 Ft ba kerül a vezetéke is jó de azt most a családtagomnak adtam. Mondjuk árúkeresőn meg sok negatív véleményt írnak róla gondolom azért mert hamisítják és az nem olyan jó mint az eredeti. Én is azt azért nem szívesen rendelném meg mert lehet utánzatot kapnék. JBL ről olvastam jó véleményeket a Sonyról nagyon megosztóak voltak.
2022. szept. 20. 10:51
 4/5 A kérdező kommentje:
Bár az eredeti Samsung AKG az egyik legjobb akárki akármit mond. Ha kevés a basszus vagy valami hiányos arra az esetre vannak különböző hangszínszabályzó programok!
2022. szept. 20. 10:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem van három EX-110AP-m, jól szólnak, de hangzásra mindhárom picit különbözik egymástól. :)
2022. szept. 23. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!