Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Van két működő hangfalam, mit...

Van két működő hangfalam, mit kezdjek vele?

Figyelt kérdés
Egy mini hifi berendezéshez tartozott,de a Cd része, már amikor vettem, akkor is csak az eredeti cd-ket játszotta le, a kazetás részével meg ma már nem tudok mit kezdeni.Szóval, azokat kidobom, de a működő hangfalakat nem szeretném. Nő vagyok, és nem nagyon értek az elektronikai dolgokhoz, csak most lomtalanítok, és gondoltam, ne fogja értelmetlenül a helyet. Szerintetek?
2022. szept. 17. 20:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A két hangfalat önmagában nem tudod használni. Kell egy hozzá illeszkedő erősítő, amire rákötheted, és valamilyen jelforrás (rádió, CD játszó, számítógép, telefon, stb.), aminek a jelét szeretnék meghallgatni.
2022. szept. 17. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt honnan tudhatom meg, hogy milyen erősítő illeszkedik hozzá?
2022. szept. 17. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Ha az erősítő része jó, akkor én kiszedném, és beletenném az egyik hangfalba. A másikat meg hozzácsatlakoztatnám, így kapnál egy aktív sztereó hangrendszert.
2022. szept. 17. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Merre laksz? Én lehet tudnék mit kezdeni vele. Ha gondolod, írj üzenetet.
2022. szept. 17. 21:00
 5/9 Salx Narval ***** válasza:
100%
Ne dobd ki a berendezést mert a hangfalakhoz tartozó erősítő is abban van. Ha feleslegessé vált így együtt jobban eladható v, elajándékozható. Ha van külső bemenete akkor így ahogy van használható erősítésre, laptopra, telefonra, TV-ra kapcsolható csak egy megfelelő átjátszókábel kell. Aktív és passzív hangrendszerként is használható, kérj segítséget a környezetedben élő emberektől, valaki biztosan konyít kicsit hozzá. PL a TV- ra kötve egy jó kis sztereó hangrendszer lehetne belőle. Azt a legfontosabb megtudnod, hogy van e külső bemenete és , hogy működik e az erősítő része.
2022. szept. 18. 04:57
 6/9 Salx Narval ***** válasza:
100%
Az erősítőt úgy ellenőrizheted legegyszerűbben, hogy beteszel egy kazettát, ha letudod játszani akkor működik.
2022. szept. 18. 05:02
 7/9 A kérdező kommentje:
Biztos működik, mert minden működött legutóbb rajta, újszerű az egész. Jó, keresek valakit... Köszönöm
2022. szept. 18. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Simán mehet a lomba a hangfal is, nem kell bonyolítani.
2022. szept. 18. 14:57
 9/9 anonim ***** válasza:
8. Miért menjen lomba, ha egy kis segítséggel újra lehet hasznosítani?
2022. szept. 18. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!