Van egy Mac Audio MRS 777-es bluetooth hangfalam. Lehetett baja ettől?
Figyelt kérdés
Úgy döntöttem, kipróbálom, hogy akkumulátor üzemmódban meddig megy fel a hangerő.
Vezetékes üzemmódban 32-ig, akkumulátorban 20-ig.
Ehhez persze el szerettem volna némítani a készüléket közben, hogy biztos ne károsodjon, de figyelmetlenül bt sourcera váltottam, akkor párosodott a mobilommal, és pont akkor pittyegett 2-őt a hangfal, mikor épp 20-ra nyomtam fel a hangerőt.
Sajnos torzított, sercegett ez a két pittyegés, hiába szerettem volna hirtelen visszafogni a hangerőt.
Egyébként a szerkezet 150 wattos.
Ugye nem lett baja ennyitől?
2022. szept. 8. 18:32
1/1 Salx Narval válasza:
Te hallgatod, ha lett baja akkor nyilván hallani is lehet. Szerintem kibírta de azért óvatosabban próbálgasd. Még az ilyen baltával faragott hangképpel rendelkező eszközöknek is van lelke, vigyázz rá jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!