Hány forintol kezdőknek az olyan hordozható Bluetooth
hangfalak amiknek kültéren is elfogadható hangja van?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 19:11
1/8 anonim válasza:
több10millió...
2021. júl. 3. 19:25
2/8 anonim válasza:
60 ezer ft
2021. júl. 3. 19:32
3/8 anonim válasza:
Kinek hol kezdődik az "elfogadható"
Hallottam már olyat, hogy hatalmas volt a hangerő, de basszsus egy szál se, iszonyúan vonyított a zene, a gazdája mégis élvezte.
Én inkább azt mondom, hogy magamnak kültérre nem kell olyan nagy hangerő, inkább legyen némi dinamikája a zenének.
Beltéren már komolyabb eszközt használok, de kültérre elég egy JAM2 (Párban voltak, de az egyik tönkrement) , amit "kéz alól" vettem 4.000 Ft-ért (Meglepően jól szól)
2021. júl. 3. 23:11
4/8 anonim válasza:
Ez jól szól kint is: JBL PartyBox 1000EU
2021. júl. 4. 08:57
5/8 anonim válasza:
Igazából mindenkinek más igényei vannak.
Nekem a mostani hangfalszettem erősítővel, hangfalakkal és kábelekkel együtt kicsivel több, mint 1 millió forintba került, és még itt is rengeteg hiányosság van, de összegésségében elfogadható.
Maradandó, "lélegzetelállító", "aztk*va" élményt csak egy több millió forintos szett fog okozni véleményem szerint.
2021. júl. 4. 15:50
6/8 anonim válasza:
Először is tisztázni kellene, hogy mekkora területen kéne használni, hogy behangosítsa. Hogy ha 100 méterről is hangosan akarod hallani, akkor oda már olyan nagy teljesítményű drága cucc kell majdnem mint a koncerteken. Ha elég néhány 10 méter, akkor az más. Nem mondom hogy elég egy kicsi, de egy partyboxhoz hasonló és teljesítményű hangfal bőven elég. Bár nem feltétlenül kell JBL-nek lennie, ez már a ti füleitek érzékenységétől függ, hogy mennyire kell tisztán szólnia, és nagy hangerőn se torzítson.
2021. júl. 4. 21:26
7/8 anonim válasza:
Akár egy ilyen is elég lehet, bár nagyon messze áll a hangzása egy jbl hangfaltól, de akár meg is felelhet. [link]
2021. júl. 4. 21:37
8/8 A kérdező kommentje:
Igazából olyanra gondolok ami 5-10 méteren belül elfogadható hangod ad ilyen jbl flip és társai vicc kategória 5 métterel arrébb már nyoma nincs a basszusnak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!