TheCilOo98 kérdése:
Az létezik hogy LG 32LN575S típusú tv-m, magas fényerőnél lassú, alacsonynál nem? Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Esetleg valaki tud rá módot, hogy gyorsabb legyen, okos tv, se nem használom csak monitornak, de így nem lehet annak sem.2022. szept. 15. 15:47
1/2 anonim válasza:
Ezzel nem tudsz mit csinálni, nem véletlen,hogy még mindig külön van monitor és TV ,mert előbbinek jóval gyorsabb a képfrissítése.
2/2 Salx Narval válasza:
Azért ez nem lehet mindenre magyarázat én is laptopot tükrözök és nincs ilyen jelenség pedig csak egy alsó kategóriás TESLA Ready. Nem igazán vagyok jártas a LED TV elektronikai felépítésében de én nem látom miben befolyásolná a fényerő a képfrissítést. Biztos, hogy alacsonynál jól működik. Az enyém akkor lassul, ha rá akarok erőltetni egy Full HD felvételt de ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!