Létezik ilyen fejhallgató?
Az RTP (Real-time Transport Protocol: [link] ) és az RTSP (Real Time Streaming Protocol: [link] ) egy - az ISO/OSI hálózati modell szerinti - alkalmazás rétegbeli protokoll (ami a legfelső a protokoll-hierarchiában). Egy fejhallgató maximum a legalsó fizikai és adatkapcsolati (utóbbinál lásd a Bluetooth MAC-címét) rétegekkel tart kapcsolatot, nem foglalkozik magasabb rétegekkel.
Praktikusan valami okostelefonra raknék fel RTP/RTSP klienset (például a VLC Media Player elérhető Androidra).
Jajjistenkém, nem kell ennyire megcsűrni-csavarni egy kérdést. Egyértelmű a kérdés, le tud-e játszani RTP/RTSP streamet, vagy sem.
Szinte biztos, hogy nincs ilyen, mert akkor megtaláltam volna, de gondoltam hátha...
Szerintem az első hozzászólásban benne van a válasz arra amit kérdeztél.
Igaz az igen/nem-nél bővebb, de ha megértenéd az okot is talán nem kérdeznél legközelebb hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!