Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ezek közül melyik a legjobb...

Ezek közül melyik a legjobb vezetékes fülhallgató árban és hangzásban?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem!

2022. szept. 13. 11:06
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nekem a JBL-el is van tapasztalatom. Volt 2018-2020 ig egy JBL fejhallgatóm nagyon szépen és tisztán szólt jól kizárta a külvilágot csak 2 év után az egyik oldala nem szólalt meg sehogy sem. Most egy Lamax fejhallgatót használok de az nem zárja ki a külvilágot és a hangzása is tompa. Mondjuk az egyik 30 000 Ft volt a másik meg 8000 Ft így annyira nem szidom. 10 000 Ft alá nem szabad menni fej és fülhallgatók vásárlása esetén ha csak nem vezetékes fülhallgatóról beszélünk. Sennheiser-ről mi a véleményed 1-es?
2022. szept. 15. 07:19
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan nem volt Sennheiserem soha. Belehallgattam egy-kettőbe, nagyon nem jött be az, amit hallottam. A lányom vagy 2 éve 80 ezerért rendelt egy Sennheiser füldugót (bocs, nekem az marad), az szépen szól. Bár mivel külön országban lakunk, azt sem hallottam. Az öcsém egyszer meghallgatott egy Sennheiser HD valami fejhallgatót, ami akkor (úgy 4-5 éve kb) az új típus volt és amikor mosolyogva kérdeezték, hogy na, mi a véleménye, jól lehúzta. Igen, neki is Beyerdynamic van otthon, ugyanaz, mint nekem és külön elhatározás volt részünkrül, hogy az a legjobb nekünk. Szóval ha ő is ezt mondja, akkor ugyanaz a véleményem, hogy nem egy nagy szám lehet. Ettől még, ahogy sokszor írom, mindez szubjektív. Kinek mi a fontos, milyen hangzást szokott meg, az dönti el, hogy mit tart elfogadhatónak vagy elviselhetőnek. 10 ezer alá tényleg nem szabad menni, de szerintem a 30 ezres kategória már elviselhető, kompromisszumokkal.
2022. szept. 15. 08:15
 13/19 A kérdező kommentje:

Beyerdynamic DT 770 PRO (32 OHM)

Beyerdynamic DT-990 Pro 250 OHM

Beyerdynamic DT 240 PRO

Melyik Beyerdynamic-ra adnátok voksotokat?

2022. szept. 15. 08:27
 14/19 A kérdező kommentje:

[link]

Jelenlegi fülesem

2022. szept. 15. 08:36
 15/19 anonim ***** válasza:

Ismét 1-es vagyok

Ahogy írtam, nekem a 990 Pro-m van, ami 250 Ohm-os és nyitott. Ha telefonhoz szeretnél hasonlót, akkor a 770 Pro a kisebb Ohm-mal tökéletesen megfelel, ráadásul zárt a füldoboza, ami ugyan minimálisan zártabb hatást ad (állítólag), cserébe viszont nem megy ki a hang belőle, mint a másiknál. A 240-eset megnézve a hangzása ugyanaz, viszont kisebb és olcsóbb is. Ha utazáshoz használnád, akkor a 240-eset, ha otthon erősítőről tudod hallgatni, akkor a 990 Pro-t javasolnám. Ha pedig nem szeretnél zavarni senkit magad körül és nem bírod a nyitott, szabadabb füldobozt, akkor pedig a 770-eset válaszd. Azt hiszem abből is lehet többfajta ellenállásút kapni. Viszont a két nagyobbnak 3m csavart kábele van, ami nem eltávolítható!!! Ezt vedd figyelembe!

Remélem megtalálod azt, ami sok évig tetszeni fog. De ahogy korábban is írtam, sokaknak sok benne a magas. Meg kellene hallgatnod valahol, mielőtt bármelyiket megvennéd, vagy érvényesíteni azt, hogy visszavihesd és kicseréld egy másikra. Sok szerencsét hozzá!

2022. szept. 15. 19:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi! Ha a Sennheiserem tönkre megy még bírja akkor gondolkozok vagy olcsóbb Sennheiser ugyanúgy van Beyerdynamic vagy Audio Technica. Bár a Sony is jól szól az középcentrikus azaz énekhang a JBL meg mélycentrikus. Sennheiser is hasonló a Sonyhoz a HD6 Mix. Amúgy ha van hangszínszabályzó akkor lehet állítani a hangzást. Én androidra olyat találtam ami ha mozgatom a csúszkát ne halkul el a zene mint a legtöbbnél és még loudness funkció is van benne azaz ha maxon hallgatod a zenét és halk ott külön is lehet hangosítani. Bár nem tudom hogy 250 Ohm Beyerdynamicnál ez mennyit hangosítana telefonon.
2022. szept. 15. 19:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Hangosítani hangosít, de leszívja az akkumulátort gyorsabban. És ahogy írtam, a 3m vezeték kicst hosszú. De tény, hogy szépen szól.
2022. szept. 15. 21:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Beyerdynamic DT 240 PRO Ez az aminek rövidebb vezetéke van ugye? Vezeték nélküli Beyerdynamic-ról mi a véleményed?
2022. szept. 16. 07:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Sajnos egyiket sem ismerem, de gyanítom, hogy rövidebb van. Kisebb ellenállású, ezért nem tartom valószínűnek, hogy olyan minőségű és hosszúságú vezetéke legyen, mind a nagyobbaknak. Most nézem a használati útmutatóját és ugyanúgy 1,25m csavart kábel van hozzá, ami 3 méteresre nyújtható. Nem tudom, engem kicsit zavarna, ha állandóan ez lenne. Itthon nem bánom, de utazásnál nem a legjobb ötlet, bár tény, hogy elég hosszű, hogy "beleakadj" akarhol és ne legyen probléma. Csak sajnos a hossz súlyt is hoz magával.

A vezetéknélkülit egyáltalán nem ismerem, sem hírből, sem videókról, sehonnan. Ahhoz így nem tudok hozzászólni.

Szerintem az a legjobb, ha nézel róluk videókat, esetlegesen olyat, ami összehasonlító videók. Ilyenből lehet sokat megtudni, én ezeket nagyon szeretem.

2022. szept. 16. 23:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!