A monitorhoz adapter hálózati kábelt, hol lehet venni, mert a Media Marktban nem volt?
Levágod a rossz tápról a kábelt a dugó miatt, megnézed hány volt hány amper (vagy watt) van ráírva, keresel a neten egy ilyen paraméterű tápot, beforasztod (vagy ha egybeöntött táp, akkor a kábelét megtoldod) a régi táp kábelét, és kész.
Nem is értem aki egy kérdést nem bír megfogalmazni, mire tud használni egy számítógépet...
De nem értem neked miért nem jó az univerzális? Elviszed a régit, ami nem jó és megmutatod, hogy ilyen kellene, hány Voltos meg ilyesmi, hány Amper, azt annyi. Nem olyan bonyolult ez. Neten is annyit találsz, mint a szemét. 12V 5A az amit te keresel, kb. fél perc alatt neten:
De ilyet akárhol tudsz venni.
Lakhely ismerete nélkül nem lehet mit mondani, mindenesetre ahol elektronikai cuccot árulnak, meg lehet kérdezni.
Aki meg leszólta a kérdezőt az írása miatt, szépen le lesz pontozva, mivel nyilván nem hasznos a válasza. Láttam már itt sokkal rosszabbul hangzó kérdéseket is bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!