Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A monitorhoz adapter hálózati...

A monitorhoz adapter hálózati kábelt, hol lehet venni, mert a Media Marktban nem volt?

Figyelt kérdés
Vagy ezt is neten kel rendelni ami nevetséges már itt a model szám sun-1200500.Aki tud segítsen mert ez már vicc kategoria hogy, boltba hasonlot se lehet kapni.

#monitor #kábel #Adabter
2022. aug. 22. 17:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
A vicc kategória az, hogy egy mondatot képtelen vagy leírni helyesen, de ne zavarjon... Ezen kívül igen, ha pont ugyanolyat akarsz, akkor rendelsz netről. Nehéz? vagy mi?
2022. aug. 22. 17:26
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem kel ugyan olyan drágáb min maga a monitor és nem is tartos ha nem segítesz lapoz tovább.
2022. aug. 22. 17:32
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
AdaPter lesz az, nem adabter.Szóval adapter.
2022. aug. 22. 17:35
 4/11 anonim ***** válasza:
61%
Elektronikai szaküzletben, szakáruházban - mint pl. MediaMarkt - szerintem ha leadod a rendelést, pár napon belül beszerzik (ha nincs készleten).
2022. aug. 22. 17:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Néztem a boltok honlapját nekik univerzális töltöik vannak amik ugyan azt tudják csak olcsobak is.De nem értem akkor minek 18000ft a régi az univerzális meg 5000 jó lenne ha olyan irna aki ért hozá szóval ne az 1-2.
2022. aug. 22. 17:55
 6/11 anonim ***** válasza:
58%
Úristen, a kérdező vagy diszlexiás vagy sötét, mint az éjszaka.
2022. aug. 22. 18:07
 7/11 A kérdező kommentje:
6 Hát remélem neked is tönkre megy majd a monitorod válaszra meg ilyen emberek jönnek mint te.
2022. aug. 22. 18:12
 8/11 anonim ***** válasza:
68%

Levágod a rossz tápról a kábelt a dugó miatt, megnézed hány volt hány amper (vagy watt) van ráírva, keresel a neten egy ilyen paraméterű tápot, beforasztod (vagy ha egybeöntött táp, akkor a kábelét megtoldod) a régi táp kábelét, és kész.

Nem is értem aki egy kérdést nem bír megfogalmazni, mire tud használni egy számítógépet...

2022. aug. 22. 18:16
 9/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%

De nem értem neked miért nem jó az univerzális? Elviszed a régit, ami nem jó és megmutatod, hogy ilyen kellene, hány Voltos meg ilyesmi, hány Amper, azt annyi. Nem olyan bonyolult ez. Neten is annyit találsz, mint a szemét. 12V 5A az amit te keresel, kb. fél perc alatt neten:

[link]

De ilyet akárhol tudsz venni.

2022. aug. 22. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
63%

Lakhely ismerete nélkül nem lehet mit mondani, mindenesetre ahol elektronikai cuccot árulnak, meg lehet kérdezni.

Aki meg leszólta a kérdezőt az írása miatt, szépen le lesz pontozva, mivel nyilván nem hasznos a válasza. Láttam már itt sokkal rosszabbul hangzó kérdéseket is bőven.

2022. aug. 22. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!