Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Samsung Q80AATXXH ról vélemények?

Samsung Q80AATXXH ról vélemények?

Figyelt kérdés

Egy 55 colos tvt néztem ki magamnak, viszont egy jó hírű külföldi tesztcsatorna (Rtings)videója után teljesen elbizonytalanodtam.

Ebben szó esik arról, hogy a Q80A széria ADS panelt használ, ennek köszönhetően a fekete nagyon rossz minőségű, ellenben egy régebbi szériával ami VA panelt használ, aminek a feketéje sokkal szebb.

A kommentek olvasgatása közben bukkantam rá, hogy az EU-ban forgalmazott Q80A szériákat VA panellel gyártják.

Egyetlen hivatalos oldalon sem találtam infót arról, hogy valójában milyen panelt használnak az eu-s modellekben, csak néhány fórumon bizonygatták, hogy tényleg a jobb minőségű VA panellel kerül hozzánk. Valaki(k) meg tudná(k) erősíteni hogy itthon pl a media marktból tuti, hogy a VA paneles tvt kapom?

2022. júl. 7. 03:27
A kérdező szavazást indított:
VA paneles
ADS paneles
Fogalmam sincs hogy milyen paneles de nagyon szép a képe
Tök mindegy milyen, így is úgy is sz@r minőségű
3 szavazat
 1/5 Salx Narval ***** válasza:
100%
Nem Q80T a jelzése annak amit keresel? [link]
2022. júl. 7. 04:36
 2/5 Salx Narval ***** válasza:
100%

Q80T VA panel

Q80A ADS panel

2022. júl. 7. 04:51
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
100%
Igaz, hogy mélyebbek a feketék a VA paneles típusoknál viszont cserébe elmosódottabbak a színek és kicsi a betekintési szöge. Valamit, valamiért, szerintem be kell kapcsoltatni és személyesen kell kiválasztani a neked legjobban tetszőt. Én mindegyiket elfogadnám.
2022. júl. 7. 05:00
 4/5 A kérdező kommentje:

1es

A q80t 2020-as modell VA panellel, a q80a 2021-es, ezt úgy tűnik mind 2 verzióval gyártják.

Számomra sokkal szembetűnőbb képek videók alapján az hogy az ads paneles tv "feketéje" borzalmas, inkább már sötétkéknek mondanám, mint az hogy VA paneles színei nem olyan élesek. A betekintési szög engem egyáltalán nem érdekel. Nem nagy nappaliban lenne használva, hanem közepesnek mondható szobában. 99%-ban teljesen szemből filmezéshez és ps5höz.

2022. júl. 7. 08:51
 5/5 Salx Narval ***** válasza:
Néztem én is a videót ugye nem gondolod, hogy az ott bemutatott képek a valóságot tükrözik. Az én normál LCD monitoromon is mutatja HD és a 4K stb közti minőséget mégpedig jól láthatóan.:D Amikor az mondtam, hogy nézd meg én arra utaltam, hogy az üzletben és ne egy bemutató videón. Tudtommal Q80A ADS panelesek de ha neked más infóid vannak akkor nyilván azt keresd de azért a biztonság kedvéért kérdezz rá. Bárhogy is döntesz biztos lehetsz benne, hogy ezek már szuper TV. Nem lesz kék a fekete és a másiknál sem olyan fos a szín mint ahogy mutatják. Tartok tőle, hogy egymás mellé téve a két készüléket keveseknek tűnnének fel a különbségek.
2022. júl. 7. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!