Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Túlzás egy 7 éves másodikos...

Túlzás egy 7 éves másodikos fiúnak egy Nintendo DSi XL?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 08:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

RE: carbohydrate válasza:

Nem leginkább a játék fajtája miatt lesz egy gyerek elszigetelt, ingerlékeny, indulatos, erőszakos, nem is ezt mondtam. Nem érted, nekem meg nincs kedvem megértetni mert unalmas. Bocs.

Ezen nincs mit megerteni mivel nincs erre semilyen tudomanyos bizonyitek. Ezt te igy kepzeled el. A tudomany szerint meg nincs igazad. Ennyi.

2010. okt. 2. 13:29
 22/23 anonim ***** válasza:

Egy ds-grafikája még a telefonét sem éri el. A kocka alaku ellenségek nem okoznak sztm nagy galibát a személyiségében ha igen ak emberek milliói lettek agresszívak pl a pacmantól

de a gyerektől zárjuk el a tv-t is mert szombat és vasárnap reggeli horror mesék mennek. Amúgy én 6évesen kaptam az elő nintendomat az még a sárga kazettás volt. És a szuper Máriótól lettem agresszív :D Vicceltem én nagyon békés ember vagyok. De xbox 360at vagy ps3at nem szabad ilyen korban kapnia a gyereknek a nintendok meg főleg barátságos játékokat adnak ki. ami meg kaszabolós azt ne vegye meg a szülő.

2010. okt. 31. 13:32
 23/23 anonim ***** válasza:
én a helyedben vennék neki , de korlátoznám a járék időt ... nem lehet egész nap csak azt nyomkodnni :) nekem dsi-m van , de gyakran megunom jó sok kártyám is van hozzá. :) így meg van oldva az ajándékvásárlás ,mindenkitől kártyát kapok habár én már nagyobb vagyok ... még a gamaboy colorral kezdtem ... de ez most mindegy is. a lényeg hogy a kártyavásárlásnál figyelj oda a doboz sarkán lévő korhatárra, így biztos lehetsz , hogy a játékban nincs semmiféle erőszak
2012. ápr. 29. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!