Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Túlzás egy 7 éves másodikos...

Túlzás egy 7 éves másodikos fiúnak egy Nintendo DSi XL?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 08:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Sőt, az akció játékok DSi -re ritkák.
2010. szept. 25. 09:01
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Inkább foglalkozz személyesen a gyerekeddel. Beszélgess vele, játsszatok közösen, kiránduljatok. Ezt a többi hozzászólónak is ajánlom aki a vásárlás mellett voksolt.
2010. szept. 25. 09:46
 13/23 anonim ***** válasza:

@09:01

Itt nem konkrétan az akció játékokról van szó, de nem csak ezektől lehet valaki frusztrált és gyerekek esetében ez igen nehezen behatárolható egyébként is. Például a Pokémon-os játék is erőszakos, addiktív.

2010. szept. 25. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:

19:50-nek

Lehet hogy egyszerű vagyok de a fiad biztos nem!

2010. szept. 25. 13:32
 15/23 anonim ***** válasza:

RE: carbohydrate válasza:

@18:18:

Egyszerű vagy fiam. Az hogy erőszakos lesz, nem azt jelenti, hogy sorozatgyilkossá válik, hanem indulatos lesz, türelmetlen. Persze nagy általánosítás amit írtam de ettől még nagyon is igaz és a legtöbb gyereken sajnálatosan lemérhető.

Erre semilyen tudomanyos bizonyitek nincs (sot arra kivancsi lennek, hogy te hogyan merned az indulatossagot barkin is ugy hogy az osszes mas befolyasolo faktor a videojatekokon kivul ceteris paribus marad). Sot, jelenleg a tudomany inkabb ennek az ellenkezojet bizonyitja.

Peldaul:

L.Kutner es C.K. Oldon (2008). Grand Theft Childhood. New York: Simon & Schuster.

Mielott a konyv iroit sarlatansaggal vadolnad azt elarulom, hogy a szakteruletukon elismert professzorokrol van szo akik a Harvard egyetemen kutatnak.

2010. szept. 29. 01:28
 16/23 anonim válasza:

01:28-ra

Ne haragudj,de te mennyi idős vagy?Tény,hogy a mostani gyerekek elég erőszakosak,de nem hiszem,hogy ezt zömében az ilyen fajta játékok okozzák!Amikor az én szüleim gyerekek voltak ők fából faragott puskával és csúzlival játszottak!Az sem volt kevésbé veszélyes.Akkor sem volt a szülőnek több ideje foglalkozni a gyerekével,csak akkor még nem volt számítógép,telefon.A gyerek egész nap az utcán volt és a szülő azt sem tudta,hogy hol van!

Ez az én véleményem!

2010. okt. 2. 09:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem leginkább a játék fajtája miatt lesz egy gyerek elszigetelt, ingerlékeny, indulatos, erőszakos, nem is ezt mondtam. Nem érted, nekem meg nincs kedvem megértetni mert unalmas. Bocs.
2010. okt. 2. 09:45
 18/23 A kérdező kommentje:
Megkapta a Nintendót. Eddig 3 játéka van hozzá: Mario Kart, Mario Party és Ed, Edd & Eddy. Tervben van a Mario Bros.
2010. okt. 2. 09:47
 19/23 anonim ***** válasza:
A világ legjobb Nintendo DS-es játékokat kapta meg!:) A Super Mario-k a világ legjobb játékai a világon!Ezért is a Nintendo termékei a kedvenc konzoljaim:)
2010. okt. 2. 10:38
 20/23 anonim ***** válasza:

09:30

Ha nem vetted volna eszre akkor en is ugyanazt irtam amit te. Szerintem se a videojatekok okozzak az eroszakossagot. Csak en tudomanyos irodalmat is mellekeltem a velemenyem melle. Az egeszet egy valaszolo hipotezisere irtam aki azt allitotta hogy a videojatekok merhetoen indulatossa teszik a gyerekeket (az elso paragrafus copy-paste). Tehat egyezik a velemenyunk. Mellesleg ez teljesen fuggetlen a kortol (tehat nem tudom, hogy mit szamit hogy en speciel mennyi idos vagyok), mivel a tudomany jelenleg ott tart hogy a videojatekokra nem tudjak rabizonyitani hogy eroszakossagot okoz.

2010. okt. 2. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!