Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Túlzás egy 7 éves másodikos...

Túlzás egy 7 éves másodikos fiúnak egy Nintendo DSi XL?

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 08:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Ja, az. Én annyi idős koromban 7 zenés kvarcórát kaptam.
2010. szept. 24. 09:22
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy 7 éves fiúnak se óra, se nintendó, valamint egyéb technikai marhaság nem kell.
2010. szept. 24. 09:44
 3/23 anonim válasza:
37%

Tegnap voltam kórházba és egy kb. 4-5 éves japán gyerek úgy nyomogatta az érintőképernyős telefonokat... :O

szoval ha olyan érett a gyerek akkor szerintem simán lehetne.

2010. szept. 24. 10:13
 4/23 anonim ***** válasza:

Szerintem még várjatok vele 2 évet!

Szerintem túl kicsi hozzá és meg fogja unni mert nem tudja kezelni!

2010. szept. 24. 11:34
 5/23 A kérdező kommentje:
Tudja kezelni, mert ő kérte :)
2010. szept. 24. 12:12
 6/23 anonim ***** válasza:
Persze adj neki, had kapjon epilepsziás rohamot a kis agya a japán villogó játékoktól. Egy kis szerencsével erőszakos is lesz és korábban megismeri a depressziót ;). Minden kis lurkónak kütyüt!
2010. szept. 24. 15:34
 7/23 anonim ***** válasza:
Inkább még csak Nintendo DSi:) A DSi XL nagyot nőtt, szóval azért az nem tudná rendesen megfogni a kezében, vagy ha igen is, akkor kényelmetlen lenne a kezében.Én nekem DSi-em van, DSi XL-t fogtam már kezembe, és sokáig tartott, míg megtaláltam azt a fogást, ahogy kényelmes a DSi XL kézbe:D
2010. szept. 24. 15:54
 8/23 anonim ***** válasza:

15:34-nak

Ez nagy sztereotípia hogy gyerek erőszakos játékkal játszik akkor felnőtt korára is olyan erőszakos lesz!

Én is a playstation-t 8 évesen kezdem mindenféle játékkal(erőszakostól a gyérékének készült játékig)

És még se lettem egy elmebeteg sorozat gyilkos :S

Pedig a playstation is japán XD

2010. szept. 24. 18:18
 9/23 anonim ***** válasza:

@18:18:

Egyszerű vagy fiam. Az hogy erőszakos lesz, nem azt jelenti, hogy sorozatgyilkossá válik, hanem indulatos lesz, türelmetlen. Persze nagy általánosítás amit írtam de ettől még nagyon is igaz és a legtöbb gyereken sajnálatosan lemérhető.

2010. szept. 24. 19:50
 10/23 anonim ***** válasza:
10%
szerintem vegyél neki! Nem csak erőszakos játékok vannak!
2010. szept. 24. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!