Melyik gyárt jobb fülhallgatókat? JBL vagy Jabra?
Figyelt kérdés
Ennyi a kérdés. Szeretek mindenféle zenét. Legtöbbször max hangerőn hallgatom :D2022. júl. 19. 03:55
4/7 anonim válasza:
Na most az a kérdés hogy mire kell, nekem van Jabra Elite Sport, az futáshoz és bármi nemű testedzéshez tényleg jó, ha kell mondja az infókat, erre van kihegyezve az applikációja is, de a hangja az hulladék egy fele olyan árú JBL hez képest is.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! #4 Nekem is futáshoz kéne igazán. Szóval fontos lenne, hogy olyan legyen ami nem esik mi a fülemből. Ami neked van az mennyire bírja a basszust?
2022. júl. 20. 06:46
6/7 anonim válasza:
nekem régebben ilyen volt, nagyon jól szól, és stabilan a fülben marad, bár nem a két említett márka egyike, szerintem megbízható, és nem is drága :)
7/7 anonim válasza:
Pont a basszus a gyengesége. Amúgy a bluetooth kapcsolata stabil, nem esik ki a fülből sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!