Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek melyik fülhallgató...

Szerintetek melyik fülhallgató érné meg jobban? Ha van olcsóbban jobb minőségű/funkciójú küld el a linkjét légyszi.

Figyelt kérdés

1 [link]

2 [link]

2022. márc. 28. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Első
Második
Másik küldök linket
1 szavazat
 1/3 puritan ***** válasza:

A linkelt két fülhallgatót nem ismerem, nekem egy Haylou GT1 van már vagy 3 éve:

[link]

Nos a hangminősége kifogástalan, a hangereje is bőven elegendő, a basszus is ott van, és bársonyos telt hangja van. A mikrofonja is elég jó, zajszűrés is van benne, telefonálásra is alkalmas. Mivel nagyon meg voltam elégedve vele, megvettem az utódját, a GT2-t is. Annak sajnos meg sem közelíti a hangminősége az elődjéét.

Sajnos van egy hátránya is. Az érintésvezérlés. Mivel egy babszemtől alig nagyobb, csúszós műanyagból készült dologról van szó, nagyon vigyázni kell, hogy úgy nyúlj hozzá, hogy közben ne érintsd meg ahol nem kéne, mert akkor leáll a zene, vagy valami mást csinál.

2022. márc. 29. 20:22
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! A segítséget :D
2022. ápr. 1. 12:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Még gondolkozom hogy melyik legyen de valószínűleg az lesz amit ajánlottál. :D
2022. ápr. 1. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!