Mi lenne egy jó, JBL Tune 125BT-hez hasonló (akár jobb), de true wireless füles?

Figyelt kérdés

Az említett fülesem van egy ideje, nekem nincs bajom a hangjával, szerintem jó, munkába, egyetemre bejárni meg főleg az. Ezelőtt ugyanennek a modelnek használtam a vezetékesét, azt is szerettem.

Viszont szeretnék egy teljesen vezetéknélkülit, ami több időt bír. Olyan 25000 körül tudnék rá költeni. Nézegettem, de én nem látok különbséget, teszt videót meg nem sokat találok magyarul.

A Happy Plugs ANC modeljét néztem, az az emagon most le van árazva. Néztem róla videót, azt mondja "teljesen oké" a hangzása, ami nem túl bíztató, de egy 12000-es füleshez képest csak jobb valamivel nem?

2022. ápr. 21. 23:29
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!