Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régi típusú TV ről 4K s...

Régi típusú TV ről 4K s okostévére váltottunk. Megfelelő lesz e a régi TV koax kábelét az új okos TV -hez csatlakoztatni, vagy kell e egy új/másfajta kábel a jó képminőség érdekében?

Figyelt kérdés
2022. jún. 27. 10:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A kép. Mert a mostani az nagyon gyenge. Lehet hogy valamit rosszul állítottam be amikor beüzemelt m a tévét.
2022. jún. 27. 18:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Valószínű újra be fogom állítani végigmegyek rajta elölről..

Lehet hogy majd lesznek még kérdéseim ezenközben

2022. jún. 27. 18:40
 13/18 A kérdező kommentje:

Samsung TV.

De ha valaki lenne szíves leírni hogy hogy miket válasszak egymás után, azt nagyon megköszönném!

2022. jún. 27. 18:44
 14/18 anonim ***** válasza:

Csak annyi, hogy a "Digital Cable System" (DTV) legyen kiválasztva.

Tehát a digitális kábel-TV rendszer csatornákat keresse meg a TV.

2022. jún. 28. 02:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. jún. 28. 08:11
 16/18 anonim ***** válasza:
Érdemes a képminőséget "FILM" módra tenni meg az eco marhaságot kikapcsolni, mert nézel egy műsort és automatikusan sötét jelenetnél lehúzza a fényerőt, világosnál is ezzel szórakozik...halál idegesítő.
2022. jún. 28. 08:33
 17/18 anonim ***** válasza:
7-es és a 9-es válaszíró voltam annó! Ez a 4K-s dolog olyan mint a 3D. Tudom nem ugyan az a 3D és 4K. De ezt abból a szempontból írtam, hogy ma Magyarországon nincs 3D TV adás, és a 4K-s TV adás is tudtommal az is csak a Telekomnál a Telekom TV-n van az is csak Optikai kábeles változatnál. Tehát igazából a 4K-s TV készüléket nem fogod tudni DIGI kábel TV előfizetéssel ki használni. Esetleg ha veszel egy 4K-s Blu-ray lejátszót, és a 4K-s Blu-ray lejátszóhoz veszel 4K-s Blu-ray filmeket. Akkor abban az esetben fogod tudni ki használni. Sajnos Magyarországon egyik kábel Tévénél sem el terjedtek a 4K-s TV adások. Mint írtam is csak a Telekomnál, és ott is külön mini csomagban van 2 DB 4K-s TV csatorna ami havi 2000 Ft. De mint írtam is jelenleg a DIGInél nem elérhető a 4K-s TV adások. És nem valószínű hogy a 2022 szeptemberében a csatorna kiosztás változásakor lesz majd 4K-s TV csatorna.
2022. jún. 28. 11:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Voltam a szolgáltatónál és kaptam egy linket ahol megtalálom azt a kis videót amivel be tudom állítani a tévét.

Illúzió lenne azt gondolni, hogy ne kellett volna még ügyeskedni nem mert a videó mellett is nem volt pontos... A leírás pontosabban a videó alapján nem tudtam volna beállítani.... Kénytelen voltam 'egyéni zni'... Ez hozta meg a sikert

2022. jún. 29. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!