XBOX-hoz monitort vagy tévét csatlakoztassak? Melyikkel lesz jobb a képminőség?
Mindenképpen egy 32"FULL HD TV-t javasolnék az input lagg csak a multinál számít,amúgy pedig a konzolosok 90%-a TV-re csatlakoztatja a Xbox-ot.
Mondjuk én elég sokat multizok,és még nem éreztem soha hátrányban magam input lagg ide,vagy oda ez nem PC hanem konzol.
A konzolnál is pont akkora az input lag, mint PC-nél. Vannak olyan típusok, még a nagy gyártóknál is, ahol ez botrányos. azért egy-két másodperc már rengeteg. De ez csak az egyik oldala. Azért írtam hogy fontos milyen monitor, és milyen tv. Mert ha IPS monitor vs TN tv, akkor a monitoron szebb lesz a kép, ha pedig TN monitor, és IPS tv, akkor a tv-n lesz szebb a kép.
Ha újat akarsz venni, akkor mindenképp 32"-os TV, de IPS paneles. Sokkal szebb a képe, jobb a látószöge.
Amíg nem veszed meg, addig meg egy ilyen átalakítóval rá tudod kötni a monitorra:
Csak a hangot kell megoldani külön.
Amúgy a válasz idő amit a TVk-re írnak nem egyenlő az input "lag"-al.
Volt olyan nagytudású aki azt mondta hogy a plazma TV-nek nincs input "lag"-ja,hát elég nagyot tévedett,egy egyszerű műszerrel bármelyik TV-nél meg lehet mérni.
No, végre megvan a tévé!!!
Samsung UE32F5000
Ugyan ez csak 50 Hz-es (csupán trükközve 100), de kicsi az input lag-je. Amúgy baromi jó választás volt, gyönyörű a képe, nekem tökéletes játékra. Sokat kutattam róla a neten, rengeteg véleményt és tesztet olvastam, de végül ezen az oldalon találtam meg a döntő érvet:
Ezen 6. helyen van a tévé, és valóban meg is felel ennek a pozíciónak... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!