Ki az a h.lye, aki okosórára költ?
Figyelt kérdés
Sajnos én is ilyen hülye voltam, felültem a "jónak tűnő" ajánlatra. Honor magic watch 2-ről van szó. Amúgy kb 80000-be került volna, de én 50000-ért vettem pár hónapja, de előtte soha nem volt használt. A lépésszámláló már mikor még ki sem keltem az ágyból (éjjel sem), már 27-et mutat... Alvásmérés sem pontos, ha éjjel felébredek és forgolódok 50 percet, simán alvásnak veszi... Van benne olyan, hogy figyeli, egy nap hányszor állok föl. Óránként kelek egyszer, nekem van, hogy 1 órán belül ketszer, mutatja, máskor b.szik rá, hogy felálltam. Pulzusmérése, stresszintmérése is egy vicc, mondanom sem kell. Egyik pillanatban 70-et ver a szívem, másikban 128-at... Szerintem ezt megérezném amúgy. Holt nyugodt vagyok, azt mondja magas a stres szintem. Persze ha nagyon ideges vagyok, szerinte akkor vagyok nyugodt. Ebből kifolyólag gondolom, a veroxigén-szintmérés is csak kiír valamit. Amira egyedül jó, pontosan mutatja az időt, van benne iránytű, megjönnek rá az értesítések, meg lehet vele telefonálni. Bár az időt is csak akkor mutatja pontosan, ha rendszeresen bluetooth-kapcsolatban van a telefonnal, ha egy napig nincs, máris késik 10 mp-t... Szóval abszolute nem éri meg ilyenre költeni, felesleges. Kidobsz egy csomó pénzt egy iránytűre konkrétan. Mert az időt a telefonod is mutatja, telefonálni is tudsz vele és az ertesítéseid is kiírja. Viszont nem merül gyorsabban az állandó bluetooth-kapcsolat miatt.2022. jún. 24. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!